Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO JE PRADJEDOVINA NASIH SLAVNIH I HRABRIH CETALJA,I STA DALJE RECI GENI NIKADA NE IZLAPE,A ZA TO JE DOKAZ BACANJE BEBA U KONTEJNERE U BJELJINI,ETO VIDITE IMA ISTO ILI GORE I U NASOJ ZEMLJI SE DESAVA,JER BEBE U BJELJINI KOJE SU BACENE U KONTEJNERE NISU NIKOME NISTA SKRIVILE,BILO BI DOBRO KRITIKOVATI I OVE OKO NAS STA RADE,KOJA JE TO KULTURA BACATI NOVORODJENCAT U KONTEJNERE,A SVI SMO O TOME CITALI NA SA-X...
POZNATO JE DA SI TI \"POZNATI\" POSTAO UKRŠTANJEM ŽIVOTINJA, NITI ZNAŠ KO TI JE STIGAO MAJKU, NITI ZNAŠ KO TE JE OKOTIO. PROBAJ SA GENTSKIM ISTRAŽIVANJA MOŽDA ĆE OTKRITI KO TE JE SVE PRAVIO
poznato je da su indijci, kao i cigani, zivotinje.. to nisu ljudi, imaju oblik ljudskog bica i to je sve.. majmuni su normalniji od njih..
i ja sam tako radio u ratu ...
svakako su ci..ganija ko ih y.e.b.e
Nisam za klasiranje ljudi ali Indijci su stvarno dno dna.Odnos prema djeci,zenama da ne govorim ,prljavi,moral na nuli i najtuznije ima ih previse pa se tu nista drasticno ne moze ni promjeniti.
Zivim u zemlji, gdje ove ga.madi ima na zalost jako puno. Mjestani ih drze pod cizmom, pa mi je na pocetku to izgledalo malo cudno, takoreci nehumano. Medjutim, kad stvari bolje sagledas, dodjes do zakljucka, da Indusu ne smijes pruziti mali prst, jer ti ide cijela ruka. U njihovoj kulturi, kulturi kaste, ne postoji ravnopravnost ljudi. Il\' si gornji, il si donji, pa ti biraj. A sto su prljavi ... to je nevidjeno. Ciganska cerga ima sterilnu cistocu nasprem njiovih kuca. Budite pozdravljeni i sretni, sto imate Kineze a ne ove spadobe :)
Srecne igre na terenima natopljenim krvlju i patnji nevine djece BRUKA I SRAMOTA...
Vako treba nasu djecu umjesto fizickog u obdanistu
Ovako će Fahro dovoditi ciganiju iz Mrke Gore da mu gradi tornjeve na državni kredit od razvojne banke.
Boze dragi ovo je strasno....prestrasno....
nisu ni kod nas vece dnevnice
Ja Indijcima ne bih dao da budu organizatori sve dok ne ispune jedno 143 uvjeta / reforme.
da...
nista cudno. zivimo u ekonomskom robstvu!