Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja još nisam čuo ni jednog analitičara niti jednu veliku tv stanicu da je spomenuo traume djece na tom prostoru. Najviše se pričalo o tome da šta Biden i Blinken misli o Bliskom Istoku.
Amerika misli, da ako će se boriti za ljudska prava na drugim mjestima, će amortizovati zločine koje dozvoljava Izraelu. Kroz tu prizmu, blokira sve rezolucije protiv Izraela, naoružava ih i daje im ogromne novce, daje im novce daba. Nisu krediti milijarde free novca preko leđa američkih građana.
Volimo svu djecu svijeta ona nikom nista nisu kriva..
Tako je. Zivot djeci uglavnom kvare prdonje stare sa jednom nogom u grobu.
Tko na ovu tvrdnju stavi MINUS, treba ga krivično goniti!
MA POGAN RETARDIRANA !!! SKLONITE DJECU, UZMITE SEBI POLIGON I ROKAJTE SE DO SUDNJEG DANA !!!! UN MORAJU DONIJETI REZOLUCIJU DA DJECA MORAJU BITI IZVAN ZONE RATA !!!
proklet bio onaj tko ubije dijete bez obzira koje vjere bilo,kojem narodu pripadalo,kojoj naciji i koje boje kože bilo gdje na svijetu.
Mi smo ovdje prošli isto. Što se tiče sukoba dole, ne treba se miješati. Zašto? Zato što će biti kao i do sada...mrski Zapad hoće naftu, hoće da uvede demokratiju i ostala njesra od napisana strane polupismenih maloumnika za računarom/mobitelom
Ovaj provodio vrijeme u skloništu i na telefonu a ova nema ni sklonište ni telefon...Kakvo poredženje...
znam sine, malo ko zna kako je biti u nuklearnom bunkeru, dok odbrambeni štiti skida neke raketice... neprocjenjivo
Kazu da je i Bakir imao slicno skloniste..
Tragedija u svijetu je puno bilo i bice ih do kijameta, ovo je jedna od njih, mislim da je vakat da to ostavimo i okrenemo se svojim problemima.
Klixe, kako to da vam je promakao večerašnji proizraelski post Sanele Jenkins na IG? Nema na čemu.
Ovo se zove relativizacija zlocina!!!
KLIX MASONERIJA TEŠKA
Nije niko sprijecio , iz Kine i Japana neznaju, indija nije briga, australija amerika i novi zeland uz izrael, afrika nije komentarisala, alzir,maroko,tunis nista, rusija o svojim planovima, europa ima nato un mocno oruzje niko nista pjevaju euroviziju, Turska samo po tviterima pise, juzna amerika samba, balkan podrsku daje kontra podrsve, saudici uae i katar kupuju ronaldu i trampu zlatnu ogrlicu,Iran bi ko pomogo ORUZJEM cuj...SVI SMO PALI PRED ISPIT....
Pali smo pred ispit i u Jemenu. Ali tu su oni s avionima muslimani iz Saudije pa se ne kritizaraju puno.
e jast vam i rat, pa duze sam teniske meceve gledo
A pa sad je meni jasno, zasto si ti pisao onakav post meni. Pa ti si konj.
Posere ti se usta,..
a Iran pravi borbeni dron Gaza, da jos djece gine ili zivi sa dozivotnim traumama... toliko o humanosti i empatiji
Religija umištava sve śto dotakne.
jeste, ali tako je lako upravljati ljudima, reko muhamed ahahhaha moras zaklat kcerku za ramazan ako nemas nista drugo
KonjinO.
Omjer stradale djece iz posljednjeg sukoba 65:2 sve govorii, i tako je uvijek. Ne znam čemu ova priča. Ali dobro, ovo je odvratni kljix
Negdje sam procitala da je ejdno od dvoje djece u Izraelu Arapsko. I svako dijete zrtva je jedno previse.