Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Američko-Izraelska posla sto vise destabilizuj Iran kako bi oni mogli vladati... IRAN treba te demonstrante sve da podavi jer to su Američko-Izraelski demonstranti...
Ti kao i bivši ambasador preskoči Saudijsku Arabiju
@oderani, ne znaš šta pričaš niti šta misliš, zar nisi pitao hodže za mišljenje
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
orkestirano od strane SAD i Izraela - nije slucajno. Ali nece ici, Perzijanci su pametan i ponosan narod, za razliku od Arapa ...
@PravdaIstina nemas ti veze sa zivotom. vise ti je perzijski narod dao nego sto mislis, ali si ti bio pametan i bjezao sa nastave pa nisi upratio gradivo
@andres_iniesta_2, pa počinju pokazivati pamet čim su se podbunili protiv režima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smijesno je da mi nesto palamudimo I imamo reci poslije gosp.Dizdarevica
ovaj rekao nesto sto cijeli svijet ne zna
USA-Israel-UK gamad inficirali!
Bivši ambasador...dajte izjave aktuelnog što mudro diplomatski šuti, valjda on zna najjbolje kakvo je stanje tamo ako pogleda kroz prozor ambasade na ulicu.
Dizdarević je bio ambasador u Siriji, i on najbolje zna kakva su govna režimi u sadističkoj arabiji, sadističkim američkim državama i izraelu.
Cionistička fašistička logika je samo mi na bliskom istoku možemo imati nuklearno oružje, mater im ćifutsku, nije to tek tako prvo faraon protjero iz Egipta, zatim Hitler uradio to što je uradio, i uvjek su smutnje po svjetu počinjale od Židova.
Hebo te Iran i Homeini. Diktatura pa hajde, sve su u vecini zavrsile u krvi i ubistvom diktatora koji su krivili ove ili one za svoj pad...
Sve isto protesti matrica okrestirano od SAD i Izraela zajedno s S Arabijom a malo su se zeznuli ovom nije Sirija ipak je Iran homogena zemlja.
Na političke podjele niko nije imun, i tu se može razbiti svaka hegemonija. Vrijeme će pokazati koliko je Iran zaista homogena zemlja.
Režim je režim, a narodu da je dobro ne bi prosvjedovao, znamo svi kakve su prilike u iranu i mislim da su malo kasno krenuli sa reformama. Tko god je prigrabio neku moć teško će je se odreći.
cim se Trumpet oglasio da treba hitna sjednica UN-a u vezi sa Iranom, jasno je ko dan
Zatvorena društva sa tvdokornim režimom i jednopartiskom ideologijom u današnjem otvorenom svijetu teško mogu opstati !!! Društvene zajednice kao SSSR i Kina, kada im se represivna ideologija potrošila, su se sama destabilizirala i mjenjala !!
Zlatko bi kao prvo najviše volio da Bosna bude Ruska gubernija.Ima puno istine u ovome što on priča ali ne priča on to iz ljubavi prema Iranu već zbog toga što su trenutno sa Rusijom.
Pricas gluposti Zlatko. Narod u Iranu ne zivi dobro, losa ekonomska situacija, male gradanske slobode itd. Zasto sve mora biti interes ove ili one politike, gdje je tu obican covjek i njegov zivot. Za vas je on samo instrument bez obzira u kakvim uslovima zivio. Zbog toga se vi postavljate kao visi oblik ljudske rase dok su obicni ljudi samo tu da prate vase politicke experimente.
ma nemoj, normalno da je ciljana destabilizacija kao u svakim protestima, ciljano je da se srusi vodeca vlast. To hoce li Amerika i Israel uticati zavisi od naroda u Iranu koliko su zeljni da ih kupe. Iran je diktatura koju vodi jedna elita koja je korumpirana do zuba. Iran se vodi kao neka islamska zemlja ali nigdje veze sa realnoscu zato sto se alkohol cuga nenormalno, opium im je jedan od najveceg exporta, kontrolisu citavu regiju sa opiumom, korpucija itd.....
Upravo tako, kao da u Iranu zive roboti bez osjecanja i potreba. Oni samo treba da slusaju i govore uredu je..
@trpač naravno da su svi kupljeni manje vise ali nemjenja cinjenicu da je Iran diktatura. Isto sto ovaj govori da su interesi Amerike da destabiliziraju Iran nesto sto se desilo kod nas, i nas su destabilizirali Ameri i EU itd a ti koji su pristali na to su isti ti kao ovaj sto sada napadaju Amere kako su zli dok sjede u istom krilu, SDA je stranka Amera nije Irana, Turske ili drugog Arapskog svijeta i sada se oni nasli pametovat
čuj ovog blebetala, ........ja što znam ovih dizdarevića svi su naizvrat!