Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj šta rade banditi sjeme im se zatralo.Prvo im izvršili puč na Euromajdanu.Zatim im doveli neonaciste na vlast.Nagurali da ginu protiv Rusije .A sad krediti da im uzmu zemlju koja ode pod hipoteke.
Cilj je treći svjetski rat.Prvo moraš osiromašiti stanovništvo da bi pristalo da ratuje.Majmuni kontaju da će tako pobrisati naštampane pare bez pokrića.Radi se o stotinama hiljada milijardi.
Nakon rata se korupcijom unistava drzava. Talovi i poslovi izgradnje. Zaduzuje se drzava, novac odlazi u privatne dzepove. Firme su vec spremne da udju u Ukrajinu kad krene renoviranje. Bice svega, a Ukrajina je mnogo izgubila ratom, nego sto bi dobila ulaskom u NATO. Imaju dug koji ce generacije vracati.
A Bosna I Hercegovina nisu imale sta jest 4 godine hocu reci samo Bosnjacima ,,muslimanima,,je bilo uskraceno...eto tako i Jemen itd...
BiH Eu ubijala 4 godine svime i svacime,embargo na sve pa i na vazduh ,samo ako si musliman ,ali nisu jaci od Boga dragog ...Evo nas mashaallah cak smo im sada strateski vazni,a oni nama ne...
E ovo je pravi razlog zasto rat traje i zasto se salje pomoc ukrajini. Mogu birati ko ce im ga uvlaciti narednih 100 godina Putin ili Zapad. Sve u svemu Ukrajina je izgubila rat taman da svi rusi odu iz drzave i sagrade sve sto su unistili. Ukrajina dug nece nikad vratiti.
Eto super investicija za mmf
Sve je ovo sto se desava , izrezirano i dogovoreno .... onaj sistem , ti zavadi i razvali , a onda dolaze jarani da to sve poprave i dignu dobre pare i svi koji ovo zakuhase , zadovoljni ... e svijete kuda ides .
Lagano legalni nacin da uzmu zemlju Ukrajini, daj im kredita 100 milijardi i uzmi sve na narednih 100 godina... A jadni narod i sirotinja na prvu liniju... 🤬
Sve viška naštampanih para dajte Ukrajini problem riješen i dobro svima.
Ova cifra znaci samo paravan ovoj zapadnoj bagri da peru te novce preko svojih kronera i ublehasa. Centa nece vidjet narod te drzave. Manje od 20% ce sebi strpat u djepove oligarhija bliska vlasti sa politicarima koji slusaju tatice sa zapada a ostalo ce oprati zapadna bagra ugovarajuci poslove oko obnove infrastrukture i ostalih ubleha. Vec uhodan posao, klasika.
Zato su proizveli vještačke inflacije i recesije da bi povećali kamate sirotinji koja živi na kredit. Tim kamatama misle zelenskog da spašavaju.
Pa dobro i treba takk kad ta '' sirotinja'' samo suti neka nas deru i treba
Ko profitira? USA. Završeno. Dobija oslabljenu Rusiju i EU. BUDALE NISMO
Ukrajina treba pomoć, to je svima jasno...Samo je problem što vi ne pomažete, već ćete im isisat sve što valja, a vraćat će kredite do Sudnjeg dana.Sve mi se više kristališe ideja, da nije bitno šta na svjetskoj političkoj sceni uradiš, već je samo bitno da si pod pravim (zapadnjačkim) kišobranom
Onda ti je sve oprošteno.
Ovo me podsjeca na ono iz serije LZN kod Izeta Fazlinovica. 2000 dolara dnevno za lijecenje mu bave.
Slava Ukrajini, ima da im uplatimo makar od usta odvajali 🤪🤪🤪
a Jemen,Sirija itd ,to nisu ljudi jel ?
Bolan ne bio zar ne vidis da se zahebavam. Pun mi je krivoslavnih djihkana, hebalo ih i NATO i Rusija meni nisu trebal, ne znam kome trebaju