Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sotono ti si gori nego bilo koja pandemija
U pravu je uglješa, ne treba se opuštati, treba se pripremiti na nove soje i spremno ih dočekati. Uvesti obaveznu vakcinaciju sa barem 4 doze.
ovaj navija izgleda za novi soj
Kako namjerno žele da vam razvuku mozak tako što vam svaki dan ovi iz SZO daju različit intervju i različita mišljenja. Probudite se.
Ovi mjenjaju izjave svaki sat vremena. Valjda ovisi kako dobiju instrukcije od svjetski moćnika. Malo se usaglasiti. Ili pak klix po običaju lupa neprovjerene informacije. Držite se vi informacija o Dinu i njegovom crnčugi što je sigurno sigurnoje.
Na faci ti se vidi da si mutan i namazan.....
Meni se cinilo Docteur Who ...
Ovo onaj isti sto se ismijavao kovidu i govorio kako nema pandemije itd itd itd
Nisam antivaxer, ali ovaj brate haman za jedan dan pošalje 30 različitih izjava za štampu. De ba, polako. Ugledaj se malo na naše političare. Uvijek isto, pa iako nisu u pravu.
Znas ti brko kako to ide he he he
Za koga ti navijaš?