Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani u Evropi žive 50 puta bolje nego nemuslimani u bilo kojoj muslimanskoj zemlji. Muslimana u Evropi ima 50 puta više nego Hrišćana u arapskim zemljama. Koliko nemuslimanskih bogomolja ima u Turskoj? Kad bi Holandjani smeli da mitinguju u Turskoj kao Turci u Holandiji?
@mrAdil ima ih zahvaljujuci socijalisticki orijentisanoj porodici asad koja se zalaze za sekularizam i ostale tekovine civilizovanog drustva gotovo sve koje su pale u ruke "umerene opozicije" i njihove brace islamista su unistene slicno je bilo i u egiptu kad je muslimansko bratstvo doslo na vlast
@mrAdil lazes ko pas, djubre jedno lojavo
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Stvarno, turci, kao i naši bivši jugovići: ako vam se ne svidja po Evropi idite svi nazad! Tamo imate bureka kebaba i narodne muzike nemilice! Sikter! 👉🏽👋🏽
Naši,Bosanski Muslimani su autohtoni evropski narod i nemaju (osim islama) puno veze sa Arapima ni Turcima ni izgledom ni mentalitetom stoga ne bi trebali podrzavat Erdogana samo zato jer je Turcin koji unistava sve vrijednosti za sta se Ataturk godinama borio.
Nemaš ti veze s vezom, sjedi jedan!
Europa uhljebila 5miliona turaka koji u svojoj turskoj nisu imali ni 1 obrok u 3 dana,jer da su imali šta jest nebi ni napuštali svoju babovinu,i sad je Europa nacistička!
Zabolje Erdu neka stvar za turcima po Holandiji. A kako ce biti trucima u Holandiji, Njemackoj, Danskoj.... nakon ovog, to je pitanje na koje oni ne zele da znaju odogovor. Koji papci.
Briga Holandiju što se Erdogan kofrči
doduse puno su veci i silniji..uciteljice, uciteljice. samo u susjednoj njemackoj ima vise jebenih turaka nego holandjana u holandiji. pazi jednu stvar: turci su zlo koje je doslo i zasijalo sjeme mrznje na balkanu ... ostavili balkan u vjecnim problemima. sta mislis sta je sa evropom, ja garantujem da ih u evropi ima preko 10 miliona...to je zlo koje nije zanemarivo. a da ti bude jasnije da ti negovorim iz mrznje nego iz razumjevanja: ja zivim u sarajevu i vode me kao bosnjaka.
Može Turska reći šta hoće, samo što u EU to niko ne zarezuje ni dva posto.
Darko12 hajd ti meni podudlaj jaja
Hahahhaha Kakva stoka od naroda. Pa vrati se u Tursku pa imaj mitinge kakve hoćeš. Ne razumem količinu bezobrazluka da se onaj majmun mesa u unutrašnje poslove jedne zemlje. Nema mitinga i tačka, pogotovo ne mitinga toliko visokog rizika i zbog problema koji nemaju apsolutno nikakve veze sa Holandijom.
Konta Erdogan Evropljani ko Kurdi pa im moze svasta..pihj
Bezumne zivotinje. Unazadili su Balkan dva vijeka.
Otvori granice olan pusti izbjeglice..
Turci i Rusi nisu nikako za parlamentarne demokratije. Samo čvrsta ruka njima odgovara...A i ova balkanska plemena nisu daleko po razmišljanju...Pustite ga da vlada do smrti, makar će se neki red znati.
@InNameOfFatherAndSon ali se zato vide na serbskim mitinzima ... genetika sta ces
Sve ove kretene sto protestuju i prave nerede doprtirat u kvazi drzavu Tursku.
I ovako im je lira u propasti nema turists iz rusije sad sa zapada, eto im nemiri.
Kakav je debil ovaj mulac Ferdogan,čak prijeti Svicarcima,ova Turska plemena su totalno podivljala u civilizranim zemljama ko ja zive na sisi drzave.
Udri nekulturnu stoku
Erdogane poduvo si kitu Holanđanima :)