Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vjere i lakrdije. Svaki normalan vjernik, koje god vjere, za ovo će reći da nije uredu. Blagosloviti nešto neprirodno i razvratno može samo budala ili đavolov sluga.
jedina stvar neprirodna i razvratna je pedofilija u koju se sveštenici upuštaju i pedofilija koju je zadnji prorok uradio oženivši šestogodišnjakinju.
Vatikan je izvrsio toliko reformi da oni danas nemaju blage veze sa ranim hriscanstvom.Kad su oni molitvu "Oce nas" koju je sam Isus izgovorio nasli da mijenjaju nakon toliko vijekova,vise me nista ne moze iznenaditi.
Upravo tako. Prodaju vjeru za vlast/moc/narod da ne bi izgubili.
Vatikan ce vjerojatno promjeniti ili korigirati odluku o blagoslovu istospolnih brakova jer ovo vodi raskolu crkve. Da se nikoga ne treba izolirati i odbaciti pa i homoseksualce to je u redu, jer im je taj nagon urodjen i za to nisu krivi. Isto tako je i psihickim bolesnicima, nisu krivi za svoju bolest ali ih se ne odbacuje. Da je Papa Franjo rekao da blagoslivlja svakog pojedinca to bi bilo podnosljivo. Ovako je papa napravio "gresku u koracima".!
I PRAVOSLAVNI i MUSLIMANI imaju slucne probleme ali ovakve greske se ne pravi svaki dan. Vjerovatno je papa htio udovoljiti svima pa je napravio prakticno SKANDAL
Bravo..
E moj papa na sta si spao, haman i tebe španaju kad hoces da priznas
Nemojte kriviti krscanstvo, krivite one koji su im podvalili ovakve da rade protiv te religije i rasture istu. Oni koji podnose tuzbe protiv same svete knjige pod izgovorom da je antissmitsska. Reklo bi se da je djavo ubacio svoje igrace, da bi ista ta religija postala djavolja. Zadnji pravi Papa mirotvorac i prijatelj, zastitnik je Ivan Pavao koji nije podrzavao ni ratove, kao ovaj u Ukrajini, niti génocide tada u BiH, a ovaj sada ni rijeci o onome na Bliskom Istoku.
Sta mislite kako je nastao Novi zavjet. Svako malo nesto mijenjaju i dopunjavaju. Tako su i imenovali Isusa za Boga i napravili najveci grijeh u kojem su gurnuli krscanstvo u propast. Sad priznaju pedere, a Bog je unistio jedan narod zbog razvratnosti
Hahajaj papa podrzava cvajtaroše...
Pa vudi mu samo face, iz očiju pedofilija izlazi
evo Franje pravi sranje,nekad vece nekad manje.
Pa zar i ti Franjo,na strani sotone...
Svakako su nastrani. Toliko slučajeva pedofilije među sveštenicima da je to nevjerovatno. Zato su se i odvojili od istočne crkve, da mogu da rade zlodjela već stotinama godina. Samo u španjolskoj katoličkoj crkvi se desilo više od POLA MILIONA zlostavljanja, dok je u Australiji crkva već isplatila preko 300 miliona odštete za zlostavljanje djece od stane sveštenika. Pa vi vidite koliko je rasprostranjeno. FUJ!
Ipak ima normalnih ljudi i medju njima!!! 😂