Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A možda sam ja vjernik i možda imam autistično dijete i možda me baš briga što ti niti si vjernik niti imaš autistično dijete...možda...al neda mi se svađat s tobom.I da: definitivno nemoraš biti vjernik što se mene tiče.
Bog je neizmjerno dobar jer trpi ove vaše nebulozne komentare a da vas odma zemlja ne proguta.HALO GLUPSONI:BOG NE PRAVI DJECU I NEMA NIŠTA S NASILJEM NAD DJECOM.TO JE DJELO ČOVJEKA KOJI SE UDALJIO OD BOGA!!!
Tipicno. Ako si ti vjernik, moraju svi biti. Mozda su ovi monstrumi eto bas veliki vjernici. Mozda vjeruju da su u ime Boga zarobili autisticnog djecaka. Ipak svi veliki ratovi i krvoprolica su se vodili u ime Boga/Bogova. Zapravo, vode se i dan danas...
I neka mi neko sada prica o Bogu. Koji Bog pusta monstrumima da imaju djecu, a normalni ljudi se pate godinama da bi ih dobili? I jos se predstavnici tog Boga (ilitiga crkve, djamije) bore da im uskrate i onu malu mogucnost da dobiju djecu koju im moze pruziti medicina.
Glup/a si!
Bilo kome ko povrijedi dijete na bilo koji način treba izreći najstrašniju kaznu