Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biče rata. I to kakvog. Kad udare sa svih strana na Rusiju, a vamo Kina na Ameriku, Japan, pa gore Koreja, dole Indija, tamo Pakistan, Iran, Izrael, Egipat, Turci, Balkan... Sve će goriti. Odoh popit pivu.
Uzivajte u ljetu. Mozda je posljednje za civilizaciju.
"Pregovori su bili veoma dugi i teško je znati šta je Tursku natjeralo da prihvati sporazum. Međutim, ovo se može ocijeniti kao dobar sporazum", poručila je premijerka Švedske. Reko ujka Sam sultanu da se prestane za*bavat
Neka igre pocnu.
Good
E jesi brkice sad ispao miš...
ljubi ruke od sultana i stavi na čelo!!
Ovaj Erdoan da ima brkove al malo crnje, isti Hitler u faci hahah
NATO je dobio rat sa USSR.om a Kina i Rusija nisu ni do koljena toj zemlji. NATO ce ih razbit ko beba zvecku a nece opalit jednog metka.
Problem je što ni NATO nije više ono što je bio. Kina i Rusija su zajedno ono što SSSR nikada nije mogao biti. Kina u tehnologiji lagano stiže i prestiže Zapad. Za 20 godina mogu Kini samo u leđa gledati i jedina im je šansa da je gurnu u izolaciji. Kina je ovdje glavni cilj, Rusija usputna stanica.
Licemjeri smrdljivi, dali su im azil i pokazivali ih okolo da guraju prst u oko autokratskom režimu u Turskoj a sad će ih isporučiti kao psei polizati dupe Erdoganu
Tresla se gora rodio se miš. Naravno da švedi i finci neće isporučiti nikoga. A turci su dobili samo mogućnost da kupuju visokotehnološko oružje koje sami ne mogu razviti, jer nisu zemlja visoke tehnologije.
Sine ti pojma nemas, jedno od najvaznijih naoruzanja u danasnjem vremenu su dronovi, a turska ih razvija najbolje.
Turska je jak geopolitički faktor kojo će se sve više pitati, zato se Dodik uvlači Brki...
Sto Erdogan nije lobirao da BiH udje u NATO kad mu je Alija ostavio u amanet drzavu....nece jer vidi kakav je kreten riđobradi....i boli ga ona stvar za Bosnom, samo sto to SDA booooosnjo ne vidi
Koja je svrha NATO-a? Ulaganje milijardi u alijanse koje će napadati zemlje bogate prirodnim resursima. Niti jedna zemlja NATO-a nije napadnuta, već je to bilo obrnuto. Uvođenje Sveda, kao i Finaca je samo provokacija, koja će eskalirati do neviđenih razmjera. I Svijetski rat nije imao nuklearne bombe, II samo dvije, a III preko 10 000! Pametnom dosta.
Nista posebno,pojacat ce im Liru i dopustit da jos sijede na dvije stolice izmedju Rusije i Zapada,isporucit ce im male Miseve u Tursku a vecina ce da zavrsi na nekom neutralnom Kontinentu.Ko ne poznaje Turke mislio bi da su od rijeci?bitno je da su sto dalje od nas
Treba vidjet sa natom moze li posuti sta za komarce za nas Saralije,ne može se opstat