Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj mu vuce sto a Putin kao neda.
Hoce da se vadi na smanjenu uracunljivost kad mu se bude sudilo za ratne zlocine
Cist znak parkinsonove bolesti i to napredna faza. Primjetno je i kako se tresao prilikom rukovanja a i noga mu igra
Veze ovo nema sa srcanim udarom. Ko prezivi infarkt nema takve posljedice, ustvari nema nikakve posljedice po motoriku. Ovo moze biti samo mozdani ili nesto slicno.
Znao je da će da bude zemljotres pa se uhvatio za stol
sama da ga sto brze nestane
Ma protjeralo covjeka pa stisno malo 😄😄
Ja koliko razumijem ruski jezik ,pita za Pjanića kaže čuo je da se može negdje kosa presadživat kvalitetno pa da mu to provjeri
Sve vrijeme klikse.
Hajd nek neki doktor kaze sta, ovo mi liči da je imao moždani, lijeva strana se oduzela ruka i noga lijeva nije pomakao, drži se desnom rukom da se ne prevali na lijevu stranu, blijedo lice i blijeda desna ruka govore problem sa cirkulacijom krvi, kao i izmorenost organizma, ali nek neko doktor sta napiše.
on još od jutros drži taj sto,ovo sam jutros pročito
meni djeluje ko da se namjesto da "Prne...Izvinjavam se.... da ispusti vazduh...to je malo kulturnije....mozda je imao jake vjetrove ...ili je upitanju grcu stomaku ..proliv..Entrokolitis..
On se drzi za stol i bolestan a Biden se rukuje sa prazninom i zdrav ko dren!😂😂😂😂
On je bolestan odavno al mentalno.
Pa da ste istražili, znali bi da je držao stol cijelo vrijeme jer ispod ima puljku koju kad pritisne, ispod onoga što sjedi sa druge strane otvara se golema rupa i on propada. Ovako ako ti je prst cijelo vrijeme na toj puljci, onaj preko puta dobro pazi šta govori. I tak Putin čuje ono što želi da čuje. To je genijalno.
Koje gluposti.
Kad umre Amerika ce rusiju raskomadat kao Jugoslaviju, da se vise nikad ne sastavi. A crpit ce rudu,plin i naftu. Kao kod nas šume i vode.
Fura vas
Ozgleda da ce ga did Biden nazivjeti