Human Rights Watch upozorava
0
Desnica sve jača u Evropi
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaze \"desnica sve jaca u evropi..\" kako da ne, momci se ne žene
kud ces s tolikom familijom onda?!
Meni ne smeta, no glupo mi je pokriti kosu (koja nije nesto zavodljiva), a utegnuti guzicu i grudi, kao sto mnoge rade.
EUROPA ALTE SCHLAMPE!!! VERUCKT EH??? WURDE ER VERUCKT ERKLAHRT INZKO WENN SEINE NAME WERE Mustafa oder so was? CANNST DU UNS ERKLAHREN?
Koliko su samo ljudi pokvareni. Zašto im smeta kada neka žena nosi maramu, ustvari ako ima smeta neka je i ne gledaju. Prema statistikama do kojih je došao američki profesor Marvin King, u islamskim zemljama u kojma se žene pokrivaju broj silovanja se smanjio gotovo na nulu, a slučajevi uznemiravanja žena gotovo da nisu ni zabilježeni. Jer propisno odjevena žena svojom odjećom muškarcima prije svega, poručuje sljedeće:\"Molim vas, nemojte me uznemiravati.\" P.S. Ja nisam pokrivena, niti sam posebno pobožna, ali ovo je moje mišljenje. :))
Meni jača ljevica,počeo sam sa njom malo kitu forsirati
ZAGAZAGA je najgori ološ i seljanka ima komplekse što se dovukla u Sarajevo iz neke vukoyebine koje liječi na forumašima NAROČITO MRZI SARAJLIJE
Gert Vilders nije desničar nego liberal.
Kad u Europi Napadnu Muslimane onda je to normalno a kad Musliman u Svojoj Drzavi napadne Europljanina onda je to Terorizam
TURCI SU GADNI HAJVANI...!!!! SAMO DA SE SERBSKIM KRVOLOCIMA I VAMPIRIMA KACAVENDE NAPUŠIM BLANJE!!!...SIKTER!!!
očekujem smanjenje broja kozoyeba u Europi i njihovo preseljenje u maticne zemlje