Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je predsjednik. Treba imati muda i ostati i boriti se kad su ovi vec 99% zemlje zauzeli. Onaj papak uze 6-7 vreca para i zlata i zdipise helikopterom u Tadzikistan. Jedna vreca za mog Ganija. Nije ni cudo da se Afganistanci nisu htjeli boriti za korumpiranu vladu. Ovo neka bude lekcija za SDAovce. Dozovite se pameti, vodite drzavu u propast tako sto stavljate svoje dzepove ispred drzave
samo izaziva pokolj, usa se morala povuc a kamoli oni
...hoćeš reći da bi se ti pustio chetn.icima.Pa ni prošli rat nisam se za Bakira borio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vlada SAD je prenijela da se očekuje preko 3.5 miliona izbjeglica iz Afghanistana pobrinimo se za njih kao dobri domaćini.
Ova kleptorkatska vlast je 20 godina krala, dok je narod zivio u bijedi. I u heroinskoj zavisnosti. Pustite Talibane, neka vladaju, i zavedu red. lako ih je zbaciti sa vlasti, ako ne budu postovali prava zena, i ako uvedu Serijat.
Vlada SAD da ih sve zbrine a mi ćemo dati jedan veliki aplauz za humanosti.
Ameri zaseru a Europa nahebe sa izbjeglicama. Vazda bilo!
Tracak nade za sta? Da se pobiju medjusobno do istrebljenja? Dosta je huskanja na rat.
Postignut je cilj. Dalji scenarij se zna. UN ce kao da stane izmedju njih pa da se ubjedjuju jedno stoljece, a mozda i duze, "cije su ovce".
Da se digne afganistanska vojska mogu bez problema zguziti ove štakore na Tomosima. Jednostavno nisu imali volje i morala za borbu kad je Amerika otišla.
A do sada su sjedili i cekali da udju u Kabul. Dobra strategija
Nisu im ameri za 20 god mogli nista a da ovi mogu🤣🤣🤣
Jasta ce, razbucat ce ih ljudi.
Dosta vas je vise sad treba da stradaju nedužni ljudi.
Sta imate sad ustajati sto niste branili zemlju,vi ste pokazali da ste picqin dim
Ne ginite zalud već se politički organizujte i budite konstruktivna opozicija. Možda se jednom nekad nekome i svidite pa vas dovede na vlast.
Nije jos gotovo...
Afgane primiti u Bosnu..jedno milionče..da uspostave red!
Heheheheheh
Hasta siempre! https://www.youtube.com/watch?v=kTqwy6ay1HQ borite se ljudi!
dok ti sjedis tu u kravati i kosulji i saljes u rat kukava ti majka