Komentari (294)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći broj muslimana koji protestuju zbog ovoga su neobrazovani i zatucani ljudi, kao što se i vidi. Neznanje je veoma opasno, a oni i bukvalno žive u hidžretskom vremenu.
koje je to hidzretsko vrijeme ?? a druze ako tebi smeta da ja nosam sliku tvoje majke naslikanu na neki los nacin, jq cu prestat iako sloboda govora, misljenja, izrazavanja bla bla
Dok se u Sarajevu govorilo merhaba sve je cvjetalo a otkad dođoše novokonpovani džuma vjernici, vehabije, mudžahedini, umotane i kratkopantalonaši sve se izopačilo i iskvarilo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Volio bi da mogu shvatiti te ljude koji optužuju Makrona, dok u istim tim državama nije dozvoljeno biti katolik, nema crkava, a traže gradnju džamija tamo gdje ih nikad nije bilo. U isto vrime pretvaraju crkve u džamije, što znači da oroganjaju kršćane. I ovdje na Kliksu često u postovima ima izrugivanja, omalovažavanja Gospe i Isusa, a ismijavanje katolika je svakidnevno.
to sve vratiti odakle je došlo ako će im svaki k smetati
Opet komentarisu o muslimanima oni kojima je OK bilo ono sto se desilo u Srebrenici.
Kamikaze,sad ce oni obuti papuče pa pravac Europa na socijalu
Ovi 'divljaci' nisu nikada napravili Omarsku, Dretelj, Aušvic, Dahau, vozove smrti i ubijanje plinskim komorama, pokretali svjetske ratove, pokretali kulturne revolucije sa desetinama miliona mrtvih kao posljedicama. To je za civilozovane rezervisano.
Pakistan broji desetine milijuna ubijenih , kod njih je genocid na dnevnoj razini, u stvaranju Pakistana nekoliko milijuna Hindusa i krscana je ubijeno , a sukobi medu muslimanskim plemenima , frakcijama je svakodnevan i jako krvav .Britanski obavjestajac i knjizevnik je u jednoj knjizi napisao "Pakistan je tako 'divna 'zemlja , da u nju ni svoju Punicu ne bih poslao"
Manijaci! Dzaferovicu, zasto ih ne vratis kuci? Znas li da svi tebe krive?
na ovom portalu je islamofobija užasna..
@Jajenaoko2x2 Kad procitas svaki dan clanke o "mirotvornim muslimanima" i "religiji mira" onda islamofobija bude i opravdana.
@MoLiska Da li muslimani imaju sva prava kao i drugi gradjanu u svim zapadnim drzavama u kojima zive? Odgovor je da imaju, a da li nemuslimani imaju jednaka prava kao i muslimani u muslimanskim drzavama? Odgovor je ne samo da nemaju vec u nekim ne smiju cak ni da vjeruju u drugu religiju, a onda se nadje pametnjakovic kao ti koji kaze zAsTo MrZiTe MuSlImAnE mi samo zelimo da vam silujemo zene odsijecamo glave i da mi imamo sva prava a vi ne ukoliko ne predjete na islam ma mrs
Pakistan - nuklearna sila a najviše ekonomskih imigranata kod nas. Ruralne sredine žive u zemunicama i sojenicama uz i danas prisutnu krvnu osvetu. Ali allah je najveći, to je bitno...
Vidi se sa slika DIVLJACI 100%, ne pripadaji Evropi nikako. Zaostaju barem 200 god.
...kakvih 200 godina!?...pa i Rimljani prije 2500 godina su bili civiliziraniji i uredniji nego ovi sa ovih slika danas.
Hipoteticki, ako dodje do globalog rata izmedju hriscanske i islamske civilizacije na ciju stranu ce Bosnjaci stati?
Na stranu normalnog! A to nije istok sigurno!
Na islamskoj strani , 92 su bosnjaci izabrali umjesto Hrvata , mudzqhedine i umalo odveli sebe u nestanak , da Amerikanci nisu pritisnuli Aliju na dogovor s Hrvatima , potpuno bi nestali , kao Srebrenica , s Komsicem se taj dogovor ponovo rusi , a BiH je na putu ka istoku , Turskoj i Arapima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve potencijalni teroristi
@RBH Francuzi izmislili giljotinu za brže odrubljivanje glava u vrijeme toliko hvaljene Francuske revolucije, nešto im mačem bilo sporo.
Macron pravi glupe izjave za jednog vodju zemlje i samo moze izazvati kontra efekat. Sa druge strane....gdje su ovakvi protesti protiv bolesnika koji odrubljuju glave u ime boga i kolju okolo? Ovo je isto kao kada srbija prica o miru a nista nekaze protiv SPC koji podrzava arkane, seselje itd.
@TalicniTom Srbija sindrom. Trebas polako da pocnes terapije
Nikad mira
Gledajući slike može se konstatirati ,da za ove divljake ima samo jedan lijek.a to je napalm !!
Hoce li mi neko objasnit zasto je vrijedjanje gej populacije govor mrznje a vrijedjanje necijih svetosti sasvim normalno, pa i smijesno?
Imam prijatelja u San Franciscu koji je dobio otkaz u restoranu jer nije htio dati gej osobi privatni broj. Gej se žalio menadžeru pa onda i vlasniku jer mu je navodno narušio ego i jer je to shvatio kao seksizam. Na kraju im došao sa advokatom i prijetio tužbom ukoliko ga ne sankcionišu.
obični gost
PRIKAŽI ODGOVORE (1)