Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zaboravih reci, ekomoski kriminal ne spada u taj referendum. eto kakvi su sviceri, samo ako se o parama radi da i oni mogu pokrasti onda nista. znaci svi oni koji sa frimama okrenu pare nema nikakvog izbacivanja..
e sviceri samo sebi vise probleme pravite. tek ce vas sada tuci svaki vikend stranic.. ;). . sviceru su se opasno osilili, ali ispastece oni za to. samo polako. svi kantoni u ch koji pricaju francuski odbili su bili. nema gore pistadi od ovih sto njemacki pricaju... samo neznam kako ce ove protjerati sto imaju pasose svicarske haha.. a sada cu tek socijalno da kasiram.. i to iz inata.. od sutra sam na bolovanje.. ;)
Odlican potez! Koja ljudska prava za kriminalce?! A to sto oni krse nasa ljudska prava na miran i dostojanstven zivot? Eh, da je i kod nas ovakav zakon! (do duse, da je i kod nas ovakav zakon, odmah bi se donio kontra zakon u kom se postaje drzavljanim u \'instant procesu\')