Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za razbijanje ovakvih demonstracija potrebno je poslati ne više od tri čovjeka iz Turske..
Pa da opet kmece o genocidu kada su im propali pokusaji napada na Turke s ledja...
@dervo.finci Pravoslavna posla..Grci koji su bukvalno napali Tursku isto kmeče jer su ih Turci pobjedili i onda uzeli pola Kipra, krivoslavna posla..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bar imaju muda za razliku od nas palamudana koji samo sjedimo i pisemo da nam nije dobro a uvijek iste ljude zaokruzujemo na listicima,svaka cast armencima a za nas nada da sljedece generacije nece biti ovako lijene ko mi i da ce nesta pokusati promijeniti,ionako ovim tempom iseljavanja nece nas puno ni ostat.Jedino jos oni uhljebi oko stranaka,oni se ne predaju lahko
sljedeći veliki sukobi prate tektonsku liniju Balkan - Srednji Istok i konačno indo kina. očekujte sljedeće velike ratove oko Kine. Amerikanci tako sve metu po toj liniji.
Ništa od toga moj savjetniče. SDA neće zaratiti sve da hoće, a volio bi, radi toga što gubi vlast na izborima u oktoMbru, jer niko nije ludžak da za hator tuđe guzice daje život svog djeteta, muža, brata. Neka me opovrgnu SDA botovi.
Kod nas petero na prosvjede izađe.Jesmo narod za pet!!!
To je narod... a ne k'o mi, akcize se uvode, kojekakvi nameti svaki mjesec.. a mi šutimo i trpimo!! "bit ce revolucija samo preko Fejsbuka.... "
Ovo je pravi,,prvi maj,,. Borba za radnička i sva druga prava.😊
aBd prede kod nas.
kad je zadnji put bio prosvjed u bejha?? ili je nama sve dobro