Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima jedna dobra zemlja za njihove i naše političare zove se sjeverna koreja
sada treba dizati zid ka islamu..ko ce nahraniti svu tu bjedu muslimasnku ..
Ma ovaj mubarak je govno, pricao sam sa jednim egipcaninom jako je narod razocaran ali nesmiju se buniti boje se za svoje zivote. Mubarak je potpisao ugovor da izgradi zid oko pojasa Gaze, niko nije pisnu. To ti sve govori
da li je ovo pocetak socijalnih nemira i revolucija u arapskom dijelu svijeta? ako jeste onda ovi neredi samo mogu donijeti vise demokarcije kod arapskog svijta i ukloniti raznorazne dikatatore koji su ponekad zajedno sa kolonijalnim silama, a ponekad i sami vladali tim dijelom svijeta.
VRIJEME JE I ARAPIMA DA UDU U 19-TI VIJEK DOBRO SU SE SJETLI,A MOZDA NEMAJU VREMENA OD PRETJERANOG UCENJA I RADA.
Dal će ikad pasti i onaj Komšić??
sadake sadake sadake, protesta paljenja zastava, sadake sadake sadake
Takvim zemljama kao i bivsoj Jugi je potreban rezim jer marva drugo i ne zasluzuje.
\"Pobjeda vjernika je Allahova obaveza\" (Kur\'an) Polahko serijat krece na scenu, zapadna civilizacija nekulture i nemorala mora da poklekne, a ko ce ih poraziti do muslimani, casni, kulturni i moralni. Na Allahovoj zemlji, Allahov zakon! Allah je najveci !!!
Ma rusi sve odreda
Kakav rezim i diktatura?! Vidljiva americka politika i plan da se oslabe muslimanske zemlje i bace u siromastvo, kako bi postale robovi njihovih usluga i kredita.
egiptom su uvek vladali faraoni. jedan od njih je i familija mubarak. u slucaju smene , doci ce hosnijev sin!
Diktatori i diktature moraju pocetii padati po domino efektu. Poznato je da visedecenijski diktator Hosni Mubarak, apsolutisicki, brutalno i neustavno upravlja Egiptom putem proglasenog vanrednog stanja, pazisad, od 1981. godine(!?!) dekretima, ukazima i drugim pojedinacnim aktima i zahvaljujuci vojnoj i policijskoj strahovladi.