Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj SDP napravi nered u koju god drzavu da dođe!!!!
komunjare su to smradovi veliki
@ amko22 Dobro je pa jos nisi rekao SBB, HDZ, SNSD, zatucani SDAovski stvore!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jbt-e samo se kod nas ne strajkuje...a imamo najvise problema...dokle????
dok je vune sisace se ovce...
@@@7 Ne štrajkuje niko na ovim protestima, kako to dosad nisi shvatio? Ovo je samo izljev bijesa sekularista/ataturkovaca/komunista/ateista/ljevičara nazovi kako hoćeš, što već 10 godina gube izbore od Erdoganove pro-islamske AKP, a dodatni bijes im je to što je za tih 10 godina ekonomski preporodio Tursku, riješio se okova MMF-a i prekinuo saradnju sa izraelom koju su uspostavili sekularisti. Ovo su političko-ideološki nasilni protesti i nemaju veze sa štrajkom i problemima na koje ti misliš.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pridružio se i sulejman veličanstveni
Jedna komparacija sa protestima u evropi ( kurvi ) gdje policija primjenjuje iste ili gore metode suzbijanja protesta ali Ovi sa zapada pozivaju Tursku da se suzdrzi od upotrebe prekomjerne sile .I da sa ovim sdp sloganima su pokazali pravu svrhu protesta ,sve je politicki namjesteno da se uzdrma ekonomski napredak ove zemlje.Oni koji unistavaju javnu i privatnu imovinu treba ne samo da budu dobro premlaceni vec ih staviti na prisilni rad kako bi namirili stetu.Nema ovo veze sa parkom i drvecem u njemu .
Vala su dosadni
Katil je na protestante bacao Agent Orange, opasan bojni otrov. Uhapšene protetante premlaćuju i lome im ruke i noge u stanicama. Istina se ne može sakriti. Zato je vojska stala na stranu protestanata. Kada se sjetim da su prije nekliko godina Silajdžić i ostala bagra htjeli nazvati jedan park u Sarajevu po njemu! Gotov je!!!! Nećeš više zajedno sa svojim ministrima i ovdašnjim dupeliscima BiH posprdno zvati svojom 80. pokrajinom....
Sve to treba rasturiti i ugušiti. Nisu imali vode u Istanbulu dok im Erdogan nije došao na vlast i napravio im vodovod. Do Erdogana je bio grad smeća sada ga nema nigdje na vidiku. Gamad, koju je zapad potplatio da im uništi blagostanje a i ne paše im što neće uzimati novce u zajam i što MMF mora od njih da posuđuju.
stiže proljeće i u tursku. past će i ovaj diktator ko i gadafi i mnogi prije njega. od francuske revolucije do danas se kotrljaju glave onih koji misle da su iznad naroda.
sta vi pricate debili ko da zivite u turskoj i nes pametujete nemate pojma sta se ovdje desava akp partija je protiv ataturka ak niste znali ja vec 5 godina zivim u istanbulu i danas sam bio nna taksimu i vidio sam svojim ocima sta policija radi tako da ne blamirajte se djabe :) vec gledajte sta cete vi za svoju zemlju uraditi
Ma ovo je samo protest protiv Islama. Naime šta se desilo. Erdogan je promijenio neke sisteme u školstvu (ako se ne varam uklonio filozofiju iz nastave), dozvolio im pijenje alkohola samo od 22:00-6 ujutro, uveo kaznu za onog ko javno govori protiv Boga/religije, uklonio neke sekularne praznike..i jos neke stvari. Ovaj protest je protiv islamizacije Turske, ukratko.
@Probudimo se! Sustinski se slazem sa tvojim stavovima, ove nerede ce sigurno iskoristiti zionosticke podmukle snage iz Izraela i USA.
Svak ima pravo demonstriranja, ali pozivanje na rusenje vlasti koju je narod demokratski izabrao je anarhija. A interesantno je vidjeti kako evropske drzave pomno prate desavanja i izvjestavaju sa ocitom zeljom da se sukob rasplamsa.
Opasno je ne podržavati SAD,a još OPASNIJE je biti njihov saveznik!
sad i turke hoce da uniste, sramota!
Uredu, vidjeli smo koliko vam je važan trg Taksim.Svaka čast na borbi.Ali molim vas poštedite sebe jer ne možete protiv vlade.Kad tada ce oni uraditi to sto planiraju :) Pokušajte drugim putem .
od par miliona turaka u istambulu može se naći par hiljada huligana koji hoće da se ispušu protiv vlasti dok su kod nas kabadahije fokusirane na tuđe tašnice,mobitele i golf 2,dokaz da ni huligane nemamo kakve ima svaka normalna zemlja
Ovo su obicni huligani i aktivisti , dok se normalan narod smije oni piju batine ;)