Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gamad treba podrobiti tenkovima,neka ih gusjenice samelju! Odvratna banda bi rado prodala svoju drzavu zapadu,kao da je zapad stvorio za saku dolara! Samo samljeti gusjenicama!
Kad ce u nas ovako da demonstracije izbiju? Ja kad vidim kako je narod kod nas pasivan i ljigav u biti mi ga nije ni zao.Samo treba jos jace nabiti nogom u dupe maaars
to je ono sto je amerika platila 1.5mil za organizovanje mirnih protesta... Sleperima barikade dovlacili rofl
Ovdje moras crncit ko konj, bolje trazit od tate marku da idem na kafu i marku za kladionice. Ko bi nosio one vrece silne? Jos se tuci s policijom. Ko bi kod nas bio...Adnan Redzovic, ili Felix Sturm? Irma Balijagic? Denis Stojnic MMA? Fahro bi vas srezao u korijenu, odmah, ko nosi vrece 10 godina zatvora :) i svi bosnjacici bi se sakrili u misije rupice. Misevi dzamijski. Nemate vi sinko muda za ovo. Pudingasi.
Sport je sport, ulica je nesto drugo i jaci od njih su tu padali ;) Nije to mjerilo. Sjeti se, lopov u svakom vidi lopova... Pa primijeni to na ovo sve.
nama treba jedan Klicko, covijek koji je popularan u svojoj zemlji i on ako je protiv vlade masa je iza njega... kada bi se kod nas neko digo poput klicka prvi bih stao iza njega, a ovi sitni revolucionari koji seru po internetu i preko novina zovu na bojkot od toga nista!
...biden?...e, baš se iznenadih..
commy oplodi mi vadžajnu <3 :*
uf bato :D bidenu trebaju samo oni rogovi ta tlane mali devil
Ovu su pravi demonstranti,a ne ko ovi nasi ublehaši,dodju i piju kafe hahaaha,ja budaletina i amatera u nas boze me sacuvaj,sve dok je moja jaranica koja radi u konzumu na kasi zadovoljna sa 450 km,nema tu napretka. PS Pozdrav za sve ukrajinske demonstrante uz jednu molbicu od teta Šemse,OPLODITE ME DEMONSTRANTI
samo nek se ne puca!