Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žene na radnom mjestu se pokazao kao neusplješan experiment u zadnjih 100 godine. Ne samo da su zapostavile svoju ulogu majke i domacice i time stvorile veliku bijelu kugu u zapadnom svijetu, nego su postalse samo meta maltertiranja i seksualnog uznemiravanja. Vrijeme je da se žene vrate na svoje mjesto, svi ćemo tako biti sretniji.
@davidginola XanaX je u pravu.. Sta je to bitno izumila neka zena? Sva velika dostignuca su postigli upravo muskarci. Nemam nista protiv da i zene rade i zaradjuju ali ovakav protest je glupost, bar za jednu Svicarsku gdje imaju sve za razliku od BiH,...
@XanaX... to vrijeme nikad nećeš dozivjeti... tvoja zelja se neće ispuniti... zene sretne i zadovoljne a ti se vrati tamo gdje su zene na „svom mjestu“ ...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma kakva plata, nikab i mahramu na glavu !
Kakav je ovo primitivni vehabijski komentar sa najviše lajkova?
Koristi lik skriptu. Ne pokazuje stvarno stanje.
Sta ce nam ovakve objave na Klixu. Pa muškarci ovdje idalje misle da žena ne smije do Zenice, tako je i preneseno da ne smije.
Kliks jebbo te lazni jackpot i lutrija bih u guzu pali komentare tamo!
VIDI TI NJIH, DEMONSTRACIJE ZBOG NEJEDNAKOSTI ZENA, A KOD NAS TAKOZVANI KATOLICI POJEDINACNO IM GLASI VRIJEDI KAO PET BOSNJACKIH I NIKOM NISTA, UPLACUJU 6% POREZA UKUPNO, A TROSE 33,33% BUDZETA I NIKOM NISTA, NEMA DEMONOSTRACIJA? JOS GORA NEJEDNAKOST U ODNOSU NA VLASKO CIGANSKE ODMETNIKE I NIGDJE DEMONSTRACIJA, A U ZEMLJI NAM APARTHEID GDJE MANJINA VLADA?
AKCIZE SE UPLACUJU PREKO KUPOVINE NAFTE I ONI KAO NEMAJU STATISTIKU KO KOLIKO I ODAKLE UPLACUJE, PA ONDA GENOCIDU IDU STOTINE MILIONA MARAKA VISE NEGO UPLATE I NEMA DEMONOSTRACIJA?
Balvane nepismeni, ne postoje tzv. katolici, već katiolici. Jedina istinska vjera, kojoj su i tvoji preci pripadali. Balvane!!
Šta me briga, ja ću glasati za Komšića, da spriječim UZP ovca Čovića da ruši državu BiH. Eto toliko.......
Sta se pravdas, je li se on tebi pravdao kad je u protekle cetiri godine neligitimno preglasao sa barabom laktaskom milijardu puta Bosnjane i to kao vecinu?
Jebli te obojica, pogrijesio si temu seljace jedan.
Kad se zene pocnu ravnopravno verat po skelama na minus deset nek se jave.
Kako da dobijaju istu platu kad ne mogu da obave isti posao? Stvarno su nerazumne i bezobrazne ove feministkinje.
majku im, strah me da tamo ne sruse banku i ne shebu mi ustedjevinu
Neka mi feministkinje koje se bore za ovo, objasne jednu stvar. Kako jedna žena i jedan muškarac, koji rade u npr skladištu i nose teški teret, mogu isti posao obaviti jednako kvalitetno? Žena će naravno zbog svojih tjelesnih predispozicija moći manje nositi od muškarca. Je li za to treba biti plaćena jednako kao i muškarac, iako posao obavlja manje kvalitetno? Kada se vadi prosječna plaća između oba spola, neka se uzmu sve činjenice u obzir!
@kraftwerk Ok, ali je takvih žena puno manje... možda 1 takva na 20 muškaraca. Ukoliko su spremne odgovoriti na zahtjeve poslodavca i tog posla, onda ok. U svakom drugom slučaju nema logike da dobiju ista primanja.
pravda i za svicarske demobilisane borce !
komentari dostojni balkanskom mentalitetu... tuge i žalosti 😪😪😪
Uskoro i u eresu demostracije sa pitamjem dodiku,zaso je eres zaduzeniji duplo vise od fbih?Zasto je minimalna penzija u eresu 180 km,a u fbih 360 km?Zasto je prosjecna plata u eresu 550 km,a u fbih.860?Zasto zitelji istocnog djela eres i istocnog Sarajeva dolaze i rade kod 'balija'u Gorazdu i Sarajevu?Zasto Dodiče?
I ponovo jugobalije na Bakira.Sve nezadovoljne treba deportovat Dodiku u eres,nek dođu pameti.Duplo vece sehidske,invalidnine,civilne zrtve rata,ratni ordeni u fbih,nego u eresu.Poljuprivredni poticaji na vrjeme.Sda je izmirila sdp-ov dug iz 2014 za poljuprivrednike.Penz.fond stabilan,budzet takođe.Idemo dalje.SNAGA NARODA!
@RajaIzMahale2 jebbale ti jugobalije mater.
Smanji plate muskarcima na onoliko koliko zene primaju,visak sebi u dzep.Vuk sit,ovce na broju!