Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ah vidi, vidi mc cain kao ratni huskac, salji oruzije, kao da ukraina nema..umjesto da se cijeli svijet udruzi diplomatski i rijesi spor...
tesko se onome kome amerika pomaze
da da naleteli ste na tvrdo sad pojedite govna koja ste izasrali nije vsm putin avganistan i irak dosta je vise vasih ratova po svijetu
Sad će Merkelica pomiriti dva ljuta rival, zakat će šah partiju između Obame i Putina u sred Berlina. Bolje da se takmiče na šahovskoj tabli nego na bojnom polju.
To! Samo gazi smrdljive Ruse!
Otkrivanje spomenika Ruskim dobrovoljcima - Višegrad https://www.youtube.com/watch?v=emIMPT27IPw
...nema bolje nego kad uvališ da drugi ginu za tvoje interese...
kakvo licemjerstvo! treba samo napomenuti da je ukraina bivša sovjetska republika a to po sebi podrazumijeva da imaju naoružanja i gvožđurije više nego što im treba. slabo vidim migove, suhojeve, a nemoguće da ih nemaju. ostala je tu sigurno i poneka nuklearna glava. a i rusi, da zaista to žele, već bi bili blizu kijeva. radi se o ratu riječi i živaca između zapada i rusa, dje rusi izvlač deblji kraj a dobit će još deblji. ukrajina nije gruzija.
Oh, kako je sve neizvjesno. Bice to teska odluka. Dugo ce orangutan iz Bijele kuce da razmislja o tome. I najveci pacifisti kao sto je John McCain zalazu se za naoruzavanje i ratnu opciju, pa kako onda da zasluzni nobelovac ignorise taj glas razuma? Vec vidim dugu, neprospavanu noc ispred njega. Zvanicni fotograf Bijele kuce ovjekovjecice dileme i teske misli na njegovom licu za naslovne stranice Time i Newsweek magazina. Ozbiljnim, odmjerenim, ali odlucnim glasom, obratice se naciji vec sutra i na opstu radost svih prisutnih, ispuniti zelje senatora.
Da ja kupim brasna dok se jos moze.