Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jal smo humani, starca od 90 našli ispitivati. Ovaj nikad neće stići do zatvora, ubit će se čovjek od dosade (doslovno). Ko da je njemu do židovskih s*anja i plakanja. Osim toga, on nije bio jedini čuvar u tom logoru. Bilo ih je u najmanju ruku još par stotina ali eto njega su našli.
svaka porodica bi trebala podici optuznicu svaka za sebe. dobio bi vise godina.
niti danasnji nacisti - islamofasisti se ne kaju...
pa ne znam sta ocekujete. prvo su pobili tolike ljude bez emocija i sad odjednom se promjenili? eno radovan lije suze u hagu koliko mu je zao. to su monstrumi, shvatite jednom.
Tako je i Andrija Artuković isto bez emocija slušao svjedočenja preživjelih.
250.000 malo brate malo...