Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Belmin Chetnikovic
Današnjim saopćenjem Trojke je postalo jasno odakle pušu vjetrovi!? Dakle, Belmin K. nije htio potpisati raspodjelu para, već je predložio da se ono što se sakupi sa teritorije Federacije , poznato i iz kojih kantona, UPLATI BHRTu a onda da on po 25 % da FTVu i RTRS u!!!! RTRS duguje 80 Miliona, ne uplaćuje ni feninga i Belmin hoće da im se sakuplja iz Federacije 25 % To je bio njegov uslov, ako je njegov! Jer sada se pitam za koga Belmin radi???
Podatak da će Forto i Trojka uplatiti BHRTu neke milione , jasno daje znak odakle vjetar puše!!!
RTHB radi normalno , 😵‍💫
I onda se čudimo kad prave viceve na naš račun , 🤷‍♂️
Svi se samo oglasavaju a niko ne nudi nikakav izlaz. Ljudi nisu dobili ni plate ni tople obroke. Drug mi radi tamo plata ovih u tehnici je 750 maraka + 7 maraka topli obrok.
Trojka skače iz skandala u skandal.
Što nisu ugasili i Rtrs. Ne smiju.
Od koga da se ocekuje ista da urade kada se svi sklanjaju i ograduju da nije njihova nadleznost.Od predsjednika premijera ministara i slicnih.Daleko smo dogurali sa trojkasima nazalost
Nama ne trebaju strani dušmani , 🤮