Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dugoročno, ovo stanje je neodrživo, ili će se država raspusti ili će entiteti nestati, htjeli mi to prihvatiti ili ne... ko god misli drugačije on je u velikoj zabludi
raspasti ***
Drzava se nece raspasti...a Entiteti ce Mozda nestati.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ma nemw potrebe sad samo treba kokice kupiti i gledati kako se gase firme jedna po jedna
Sto da gace skines Dodiku? Moze al da sa Amerikancima pregovara, sa vama sluntama nista od toga!
Treba neko pitati Dodika zasto opet nije donio Zakon o nepostivanju odluka visokog predstavnika i usvojio u skupstini RSa zakljucak da nece provesti ove nametnute odluke ? E moj Srbi, kad je nejgova g**ica u pitanju, vi ste za njeg topovsko meso.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da se Sattler i drug mu Escobar pitaju, drugacija bi situacija bila sto se njihovog ortaka Dodika tice. Ali, UK i USA su odlucile drugacije, odlucile su da isprave greske iz proslosti, a to znaci samo jedno-ono sto je snajperista jucer rekao. Ne mozes onako vrijedjati UK i njihove politicare, a da ostanes nekaznjen.
Lesinari od EU
Eto Dodik ne želi pregovarati i što ćete sada VI poduzeti? Pustili bi vi dodika da divlja ali vam m... stegli Ameri
Nije kasno, ali on reče da ide do kraja, pa budemo vidjeli.
Klix.ba je najgore ustaśko glasilo pod komandom fasista iz Zagreba ,i zadatak je da se blate muslimani i njihovo stradanje ,a velića Zagreb i faśizam iz europe,poserrm ti se u portal ,u Zagreb i poserem ti se Ćoviĉu u ruku, kad se Dodik posere nek se urednik najede govana Smradovi pogani
Trideset godina je ovakvo stanje i svakim danom je sve gore i gore. Da li je ovo nesposobnost međunarodne zajednice ili održavanje zamrznutog konflikta za neke buduće potrebe? O kakvim pregovorima se poslije tri decenije ovdje govori, smiješno i jadno.
Nestašica kancelarijskog papira zbog pisanja žalbi u vezi sankcija 🤣
Dodika prvo treba uklonit što laže svoj narod a onda što razvaljuje državu eto Srbi može li tako
... ne može!! Zato što mi treba da ga skinemo, a ne okupator međunarodni!!!
I nažalost, još se niko nije oglasio o ovome 25%!!! Halo Trojko!!! Ma kakav Izborni zakon!!! Što se ne oglasite o ponudi za 25%!!!????
Čuj daće on nekome 25%, još treba da bira s kim da pregovara o tome!!! Halo jeste li vi svjesni šta to znači!!!???
Pa samo zbog one izjave o 25%, treba ga optužiti za negiranje genocida i za nastavak genocidne politike!!! A vi mu još dajete šansu da pregovara sa EU!!! Sramota!!!
Ko koga ovdje dribla?
Najsmješniji su ovi što u komentarima veličaju Amere a pljuju po EU.Amerika non stop radi protiv interesa EU i BIH.Ta banda će prva podržati netavinost Republike Srpske
Ovaj satra “ kokare po sarajevu
Bavarska nije osuđena za genocid ii njeno vojno i politicko rukovodstvo nisu u Hagu i na crnoj listi. Ne porediti kancerogenu tvorevinu RS sa normalnim evropskim regijama.