Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@rajska basta zavidim ti prijatelju, svaka cast. valjda se i mi hrvati jednom rjesimo baliskog tereta i da ih prestanemo hranit i izdrazavat. jer je postalo skor neizdrzljivo. ovaj garib sto kara po Doboju ,...piichke nebi vidio da mu nana nije skinula dimije i pokazala mu obrihanu mindjoharu. iz svakog komentara nasih moshnjaka zrace kompleksi zbog porijekla i vjere koju im turci okupatori ostavise. tih 500 godina navodnih karanja turaka je zapravo 500 godina silovanja za razliku od vasih nana koje su to radile dobrovoljno. priznat cete velika razlika. e zato vas zovu poturicama a ne i druge. ako vas je tolko sramota sto se baliiye a vi se fino ugledajte na Kustu legendu i vratite se pradjedovskoj vjeri. ne mora biti srpska, moze i hrvatska, svejedno.
Ma nema od toga nista, treba tuzit Holandiju jer oni nisu sprijecili genocid.
Ti mozda ne vidis muslimane oko sebe ali tu su oni amo sto ti corav. Ja zato karam srpkinje po doboju skoro svaku noc i da vidis sto vole osunecene kare da lizu ne bi ocima vjerovo, kazu nije me nikad ni jedan srbin ovako sprcio. Jednoj sam cak i bebu napravio a ona je gurnu nekom srbi pod njegovo, kao sto su srpkinje navikle vec stoljecima da rade. Haman da nebeske cune i ne funkcionisu bas tako nebeski. Srpska karina haman da je mit kao i srpska pobjeda na kosovu jer ja srpkinje ne sretoh da se osunecenoj ne obraduje.
prvo u presudi stoji da je genocid pocinjen u srebrenici i da srbija nije uradila dovoljno da to sprijeci...pa na osnovu to ga je i donesena deklaracija...tzv exsperti...
Valjda sto koracas po sumama i gazas po brabonjcima. fukaro jedna. Raspitaj se o genetsko porjeklu i rpocitaj koju knjigu. Pa ces da vidis da je neki turcina karao tvoje babe 600 godina. A ja cu da ti karam sestru za 60 KM. posto se jeftino prodaju pa ti mozda sestrino dijete bude imalo turski genetski kod.
moze mi se:))...kad vec sebe smatrate multikulturnim,.....
pa sto onda visis po sa-x? sta vrtis taj jedan te isti komentar po sto puta?
drago mi sto kad koracam gradovima srpske,nema vise muslimana,nema po skolama imena muja,hasa,nema kolega,komsiluka,uzivam da znam da smo pobedili.. da vise nema potomaka sluga svih mogucih okupatora,nema vise strepnje sa klanjem,ako ode dete na zurku,ili na eskurziju... drago mi je sto imam srece da vas nemam u familiji drago mi je da mogu da srbujem,da uzivam u svojim praznicima,sa svojim narodom
e pre neki dan i makedonija uzojila dekleraciju o zrtvama,mozete komotno da krenete od drzave do drzave sta ima srbija sa nekim balinkusama u fildzanu,cudnih budala...neverovatno
Nema nista jadnije nego prodavati ljudsku nesrecu za novac i graditi politiku na toj istoj nesreci. Odvratno je i sta rade ta kojekakva udruzenja ovih i onih iz navodno Srebrenice. To su postale privatne institucije za namicanje para i gradjenje veleljepnih kuca i nista vise. Sramota da je to tako u nasem Bosnjackom narodu. Jednom to mora stati.
OVA FUKARA SAMO GLEDA KOGA I KAKO PRESVUĆ
http://www.youtube.com/watch?v=yYwyrEfGJOg http://www.youtube.com/watch?v=yYwyrEfGJOg
\"Šta smo onda mi? Lude? Nesrećnici? Najzamršeniji ljudi na svetu. Ni s kim istorija nije napravila takvu šalu kao s nama. Do juče smo bili ono što želimo danas da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke reke, i nema više toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osećanjem stida zbog porekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kamo da gledamo unapred, zato zadržavamo vreme, u strahu od ma kakvog rešenja. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Hteli smo da se sačuvamo, a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo. Nesreća je što smo zavoleli ovu svoju mrtvaju i nećemo iz nje. A sve se plaća, pa i ova ljubav.“ Meša Selimović o bosnjacima.
sta je srbadijo smrddljiva, kozacki ruski brabonjku, potpisujes se ko hercegovac, smrdijo smrdljiva genocidna!
Balyska posla...