Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ne bih bas ovaj broj opisao kao "ogroman" jer 15.000 tona i nije bas impresivno u svijetu ratnih brodova. Kako god radi se o brodu koji je u svom svijetu nesto slicno kao F-117 u zraku, to jest obicna kanta sa samo jednom prednoscu, a to je smanjen radarski otisak. Ukoliko potencijalni protivnik pronadje metod da ovu prednost neutralise radi se o gomili beskorisnog gvozdja, a toga su Amerikanci svjesni i zato paralelno sa ovim brodom ce u upotrebi biti i konvencionalni prodovi koji imaju puno vise aktivne odbrane i vatrene moci.
sad ce LOGCAP V :)
Citava planeta je krenula pogresnim putem, oruzije, ratovi,glad,religije,fazisam... a moglo je bolje, sho bi rekao Brega.
Ovi bildaju li bildaju i debildaju.
Ovo se pripremaju za Irana.
Predobro izgleda :D. Kao iz SF filmova.