Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volim sitsko-sunitsku kitu
Ahmet Davutoglu je mali poslusni cionisticki pas koji je odgovoran za stravicne zlocine koje su pocinile placenicke teroristicke grupe u Siriji. Ahmet Davutoglu i drugi pripadnici Erdoganovog procionistickog rezima koju su se za kratko vrijeme zavadili sa svim muslimanskim narodima izuzev sa katarskim i saudijskim diktatorima i njihovim rezimima, nisu pozeljni u Bosni. Prijateljski turski narod se mora sto prije osloboditi tih kukavicijih jaja koje su im podvalili cionisti.
Naka nam je RS bezbjedna od islamizacije!!!
@ampak ja se nadam da hoce... http://www.youtube.com/watch?v=j-mhxAeHHyA malo prenapuhano..ali ne i nemoguce...
@nebes.smrdin e, vidis, mi imamo slab natalitet i upravo zato se zelazem da se zaustavi islamizacija Europe ! u protivnom, jednoga dana ce se i Europi desiti Kosovo, to si potpuno u pravu !
@ampak kud m.aj.ka ne abortira tebe... da se razumijemo , ja sam izrazito za abortus kod puCnstva, ionako ih ima previse, cak 12 % !! treba to puCanstvo redukovati
@dado banjalu... kaze \"Genocidaši koji pobiše Jermene, Kurde i okupiraše Kipar da pričaju o terorizmu!!Smiješno!!!! \" turska islamisticka Erdoganova vlast ukidaju prava na abortuse i carski rez, poslali na robiju turskog umjetnika koji se izjasnio kao ateist, otvoreno podrzavaju iranski nuklearni program, provociraju Izrael .... i to bi jos u Europu...
@dado banjalu... nismo mi Smrdine brata prdoslavni cisti, mi smo ti pogana sorta i tijelom i dusom...ne peremo se kad serremo nego bazdimo usrranim suppkom sve okolo sebe, kupamo se samo ljeti kad ugrije toplo vreme, negde u reci ili kakvom potoku ili bari, a koliko smo pogani najbolje govori clanak o nasem eroju Legiji koji je pljackao svoj narod, pokazujuci se kao patriota i veliki Smrdin, i u.b.io svog premijera !
Mi smo čisti Srbi, a vi ste poturčeni:))žao mi je što je tako ali i sam priznaješ svojim komentarom!!! A zašto bule vole vehabije? Kažu navikle na dugu bradu u proteklom ratu:)
@dado banjalu... vidis prdoslavni brate smrdine, od Turske postade jaka mocna sila koja moze prdoslavnu propalu fukarasku Grcku, Bugarsku i Smrdiju pregaziti za 7 dana, a od nase Velike Smrdije ostade Beogradski pasaluk sa granicom umesto na KaVlobag-Kavlovac-ViVovitica granica je na severu Kosova Republjike !
mi genocidasi toliko smo opcinjeni turcima i toliko gena i turske krvi u sebi nosimo da odmah poletimo da komentarisemo na svaki clanak koji se tice Turaka, Turske, Erdoana ili bilo cega vezanog za turke, odmah poletimo ko vlahinja na turski k.u.r.a.c !
od ponosnog Osmanlijskog carstva ostade 24%, mnogo ste jaki:))))
kud i vas Smrde ne istrijebise je.ba li vam oni m.a.ter genocidasku ! od 1389. i kosovskog boja pa do 1912 i Prvog balkanskog rata imali su vise od 500 godina da svijet spasu od kuge i posasti zvane Smrdi..ali uhljupi ne htjedose...valjda im draze bilo g.u.z.i.t.i Smrdkinje ! zbog sm.rdljivih srpskih pico.ka izgubise ratove...
Mamu ti začepim!!!
Zacepi vlahče , vi ste najgenocidniji narod na planeti ...