Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo ti momce znas o talibanima...tvoje znanje se zasniva na vijestima sa CNN-a. Talibani preziru duhan (covjek na snimku pali cigaru), talibani preziru muziku jer je islamom zabranjena (covjek svira nesto slicno gitari), talibani imaju puno duze brade i ne nose samo brkove (koji su uglavnom veoma kratki, skoro da ih i nema)... Ovo su otpadnici afganistanskog naroda, koji upraznjavaju obicaje koje nemaju veze ni sa islamom ni sa talibanima... Dort...pravi si drot!
Seho 01.12.2012. u 11:22 Bacha-bazi u afganistanu ukucajte u google. Da vidite sta talibani rade sa djecacima od 8 do 12 godina.zene su da radjaju djecu a djecaci za zabavu.ima i na youtube.stoka zaostala 0 0
Ova cionisticko-americka marioneta bas kao i njegov sef Erdogan moraju odgovarati za ratne zlocine pocinjene nad sirijskim narodom.
Vi smrdi cete dozivjeti sudbinu indijalaca...korak ste do te sudibe. Samo sto su indijanci zivjeli puno duze na svojoj zemlji od vas smrda...zivjeli su sami, onda su im dosli drugi i otudjili ono sto je njihovo, za razliku od vas, kojima nije bila dovoljna ni cijela juga, nego ste je htjeli etnicni cistu... Posljedica toga, ostali ste na manje od 24% bivse juge...lagano, gubeci Kosovo, dolaze BH entitet RS , potom Vojvodina. Napakon cete dobiti svoju enklavu na cijim ce granicama vidno biti istaknuto obavjestenje za ulazak na teritoriju ugrozene manjine smrda...uz sva upozorenja na licnu bezbjednost za one koji posjecuju tu enklavu... Dobro dosli u enklavu potomaka genocidnih smrdina!!!
A kada će te priznat našu enklavu??? U međuvremenu ćemo se mi kotiti što više, kao što je to tražio od nas babo Erdogan.