Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto \"srblje\" i ovaj \"skart\", u stvari, jedna te ista osoba, lafo jedan drugom pisu. Hahahahahahhahahahah!!! Majmune zeleni, providan si.
@srblje,mi se njih bojimo,ko nas dvojica mindje :D:D:D Prevod: I serve i mindje volimo ka.rati :D
@srblje,imaš maxuz selam ;) Samo nastavi argumentirano čepiti usta ovim nasim istocnim susjedima :D
Servo-serbi-sluge su barbarske horde terorista i ubbica...!!!
Svaka cast Ahmete...!!! A servija sve manja i tanja...i nokia je sira i duza...!!! Kamo srece da nam ne dovedoste ruske cobane-sluge, seljobere, pecinare, primiticne kozje brabonje...!!!
Ne birni ministre,poslije svrgavanja GADafija,i njegovog puta u \"vječna lovišta\" da pravi drustvo svom haveru Slobi,odmah ce Libija priznati Nezavisno Kosovo!!!