Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad mafija nekog zvekne obavezno mu dodju na sahranu i najvise tuguju...vidim i teroristi se ugledali na mafiju
Pa sa tim ubacenim koji su zaduzeni za raskol srpske Crkve cete zajedno zavrsiti, i vi i oni... zbog takvih ste i nastali vi i ostali zapadni sateliti..
ovi turski politicari su stvarno ljudine,giganti!
Frizura prava domaca...
Turci se nikada promijeniti nece... Ljigavo, poltronsko, ulizivacko i podlo ponasanje su prenijeli svojim poturicama koje trpimo na srpskoj zemlji.... Ako Bog da, kada Car Pravoslavni zavlada, svi djavoli i demoni balkana ce biti unisteni... ZIVI BILI PA VIDJELI !
kacavenda!
TFC skoci sa balkona na glavu jarane...
Izgleda isto kao Liliputanac! Hahahahhahhahahaahhahahahaha
MA boli vas Turke turac a ne srce. Tako vas je bolilo i za muslimanima u Bosni za vrijeme rata, a čitavo ste vrijeme srbima švercovali naftu da te iste glupe Bošnje mogu bolje masakrirati, što je kulminiralo SREBRENICOM za koju vas naročito zaboli !