Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a najbolje mi je kad turci umisle da su neki igraci na sceni svijeta, kao jednu francusku boli k!ta sta ce turci \"pricati po svijetu\" hahaha
U Ankari odbacuju te tvrdnje i kažu da je možda stradalo \"nekoliko stotina hiljada Jermena\". Ova izjava je skandal nad skandalima.Treba pitati ovog covjeka da li je normalan/
Genocid nad Armenima je realna stvar koliko i genocid nad Alzircima i drugdje u Africi. I Turci i Francuzi treba da se stide zbog toga a ne da spekulisu ja tebi ti meni.
kada ce se poceti kaznjavati negiranje GENOCIDA U SREBRENICI za koji se sigurno zna jer je presudio medjunarodni sud u Hagu?