Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Qatar 💓💓💓 Kao onaj mrav iz price, koji je htio pomoci u gasenju vatre, zelim samo da se zna na cijoj sam strani 😃
zar nije bio zmaj koji je htio pomoću u gašenju vatre?! ili je to neka druga priča?! ;)
@CheshireCat hehehe druga je prica. Tu sa zmajem ne znam ali cini mi se da ima drugo naravoucenije ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Turska šalje vojnike u Katar, pa da vidimo šta će arapski licemjeri uraditi. Sram ih bilo i u mjesecu milosti izazivaju rat među muslimanima.
UAE i Saudija su najveće zlo u muslimanskom svijetu!
1.000 Turskih vojnika je sasvim dovoljno da odbrane Katar od Saudijskih mamlaza. Saudijci su definitivno najveci neprijatelji muslimana sirom svijeta i najveci izdajnici, a pored toga i najveci debili i nesposobnjakovici. U Jemenu ih razmontirase bosonogi cobani. Nemoze Americka vojna industrija proizvest sto moze retardirani saud izgubit i upropastit.
treba turska da ućini napad na one saudi pustinje da obezbjedi Meku i Medinu, one hrsuze i haramlije kraljeve i šeike uhitit i zaključat u magaze a zlato i pare podjelit narodu.
Saudijska Arabijo jel te stid. U mjesecu Ramazanu stvarate nemire među ljudima. Nista vam nije sveto kreteni iz Saudijske Arabije. U BiH niste dobro dosli nikako! Sram da vas bude.
šta reče jadan ne bio
nek se pokolju medjusobno manje ce ih bit 😁😁😁 oni se vesele drugom zlu ko im jebe nanu onu zaostalu
Početak sukoba sa Iranom pod nekim lijevim izgovorima. Iran, Turska, Rusija, Kina i još neke zemlje će biti na jednoj strani. Bolje je Saudiji da podvuče rep na vrijeme jer se ne može nositi sa ovim problemom a ionako će podrška saudijskih saveznika biti samo na papiru.
eto ga plodno tlo za pizdariju :D na strani Arapa je SAD i zapad a Katra Turci, Rusi, Kina i IRAN mogo bi Katar postat pista poput Sirije za dokazivanje i pokazivanje moci velikih sila jer je Katar najbogatija zemlja naftom...
UAE su najveći saveznici Izraela, oni su finansirali i vojni udar u Egiptu i pokrenuli besmisleni bratoubilački rat u Jemenu (mada su to izveli da izgleda kako su Husije ili Saudija važniji igrači). Ako ne uspiju slomiti Katar ovaj put i naročito Al jazeeru, to je onda početak njihovog kraja. Ako Bog da.
muslimani protiv muslimana kako god da okreneš. rusi i amerikanci su stalno na telefonima. rusi kažu amerima, odradite te budale tu i tu. kad ovi završe, onda ovi njih nazovu i tako u krug. amerikanci i rusi nikad neće međusobno zaratiti, a ove gluperde koriste za prodaju oružja i već unaprijed podjeljene naftne bušotine, kao i ostale resurse u tim muslimanskim zemljama.
Saudijska Arabija je u prilično velikim finansijskim problemima zbog niske cijene nafte. Aneksijom Katra,pomogli bi sebi bar privremeno. UAE na drugoj strani u Katru vide velikog rivala. Nedavno je Hamad aerodrom u Dohi, proglašen najboljim aerodromom u svijetu i važan je hub u avio saobraćaju....
Gospodo Al Saud, malo ste se preracunali.
Ma ja, izvozi ti demokratiju u druge zemlje, pusti nas! Mi smo ovakvi najbolji svome Gospodaru - SAD-u.
Na ilustraciji neki ciko a ispod pise neka cetvrt u gazi. Hahagagagagha kakav amaterizam u klixu. Treba nam neki bolji portal da pljujemo sve i svasta
Šta četvrt u Gazi lik na slici???