Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
David Cameron nije premijer već tako... Bivši premijer i njihova lupetanja.
Jarane Cameron him je ministar vanjskih poslova i trenutno je prvi čovjek UK. Frajer je na funkciju postavljen skroz "demokratski" preko štele ga progurali, da bi im štela prošla morali prvo da ga proglase Lordom. A onda preko stare lordovske kombinacije za plemiće može preko reda... Znači pofino se iz sijenke upravlja,a ovce bleje deeeemoktarija
Vi iz Britanije ste najveci krivci za sva zlodjela na ovoj planeti.Od vas su i krenule okupacije, razni ratovi robovlasništvo itd. itd.
Bravo Davide. Svaka čast.
vi ste dole i zakuhali j.bo vas tata...za sve ste vi krivi što ih naseliste...
Konacno neko sa dobrim idejama
Sta je bilo gubite lovu zbog brodova....dabogda vam Huti svaki brod potopili
Palestina postoji, i postojaće i boli nas taki hoće li je priznati VB, USA i ostale osovine zla.
Namecio se na glasace iz London pro Palestinskog protesta.Jadan je Lord firer.
Britanci su dali Palestinu cionistima na upravljanje 1948...od tada traje stalni teror i progon i ubijanje Palestinaca,otimanje njihove zemlje i naseljavanje cionista na Palestinskoj otetoj zemlji.
Rusija i Kina su dosta ojacali i napravili potreban balans da bi I zapad koji nijen htejo priznavati Palesitnsku drzavu napokon prizna tu cinjenicu. Bitan je taj balans u svijetu jer do sada kad je zapad bio jedini policajac uni9stavali su ponajvise islamske zemlje ali znzamo i ovdje kad su odlucili od jednom napustiti zasticenu zonu Srebrenice, zapravo nikakve oni moralne principe nemaju samo da napune svoje cnn sotonske televizije lesevima i da lazno zgrozavaju a oni iza svega
Zlo moze trajat dan , dva, mjesec, godinama, al ce i ono zavrsit 😉
Znaci, neko mi otme kucu, i na kraju on dobar, divan, krasan, prizna mi da je moj hodnik, i ako ja bilo kad pomislim da je moja i spavaca, ja sam agresor i terorista.
Velika Britanija može sačuvati obraz jedino da prizna Palestinu onakvu kakva je bila prije nego su je prodali jevrejima. Ali ni ona od 14. maja 1948 ne bi bila loša.
Dobili Arapske dolare, zato Amerika i Britanija okreću politiku