Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danci su fasisti.
Ovako jedan human narod docekuje izbjeglice http://saff.ba/muslimani-maroka-docekuju-izbjeglice-iz-evrope-1943-video/#.VfGM-Pntmko
Evropi kao i ostali koji tako nesto rade pametnije im je da rat zaustave, a ne da maltetiraju jadne ljude. Ocigledno cim nesto ne ucine cilj je da pogine sto vise ljudi..
Evropi kao i ostali koji tako nesto rade pametnije im je da rat zaustave, a ne da maltetiraju jadne ljude. Ocigledno cim nesto ne ucine cilj je da pogine sto vise ljudi..
Kakav rat , pa tamo se ne zna ni ko pije ni ko placa . Ti mislis da mediji uredno i konkretno izvestavaju . Mediji samo huskaju i da prilozi i naslovnice zvuce i izgledaju sto brutalnije
Nisu Budale vec je bolje duplo u Swed nego Njemacka u skoro svakom smislu.Nekontam ja ove Dance umjesto 5 10 koliko treba autobusa i preko mosta u Malmö i rejsen problem za 4sata.
Misliš da ih švesi samo čekaju da im dovezu ove ? Hahaha
Ma mene se netičeu toliko ovi migranti i izbjeglice . trebam ja brinuti tuđe brige ? Nije ko ih j***e ali imam je mojih prečih problema od njih sa srećom im
klix forum: rasadnik bolesnih ne-ljudi koji se naslađuju tuđom mizerijom
Namazane ove izbjeglice... znaju tačno gdje žele i kakve uslove očekuju...
ekonomske izbjeglice i ilegalni migranti.
Pa kad se već ovoliko jebe, prelazio granice mora ko bi ostao u nekoj zabiti?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
podrška braći dancima.
Strossy: sumnjam da dancerosi smatraju balkancerose bracom. Naprotiv, najvise pristalica nacizma i fasizma upoznah u DK.
svi koji spriječavaju ulazak ilegalnih migranata u svoju zemlju su moja braća i sestre.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)