Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad cemo mi ovako nesto docekati.. Za 100 svjetlosnih godina aBd..
Docekacemo kad ljudi prestanu "aBd" koristiti. Postoji razlog sto je Danska ovako progresivna i napredna zemlja, a mi nismo, i ima veze s ovim "aBd". Da su Danci cekali da im Bog sve da, bili bi ko mi tipa.
@manki A to si sasvim u pravu..
hoce li biti skandala....
"nešto je trulo u državi Danskoj"....
Najbolja zemlja na svijetu! :)
@volvo Zemlje u kojoj je sve zabranjeno. ;)
@volvo Kao npr. kupiti pice sa vise od 3,5% alkohola u bilo kojoj prodavnici. Da bi kupio bocu vina ili "rakije", moras ici u Systembolaget i biti stariji od 20 godina. Da ne pricamo o laznoj politickoj korektnosti i cenzuri Pipi Duge carape itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Država BiH ima odavno predmet Halden -BosnaLijek čiji pipci idu preko PAName. Glavnih tužilac je odmah uhapsio .... PREDMET. NAkon toga montiran je predmet tužiocu Čavku. Za uzvrat Izetbegović i Čović su obećali podršku u VSTV Salihoviću da postane predsjednik suda BiH, čime bi siti bio privatizovan ! Uz trećeg dioničara Milorada Dodika a novinar MAto Đaković PR državnog tužilaštva BiH . Inaće sva imena su poznata iz psima tužioca Olega Čavke visokom predstavniku !!
https://www.youtube.com/watch?v=cpbbuaIA3Ds