Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je sestro izolirati treba Putina nek sa Eritrejom posluje
Putin za 10 dana ujedini Evropu!😎
Gledaj Mette ko Lagertha 😜
Natjerati euroskepticne Dance na dublju EU saradnju stvarno nije nimalo lak posao. Svaka cast Rusi i Putin, uspjeli ste sto vecina pro-EU danskih politicara nije uspjela u zadnjih 30 god hahaha 😂❤️🇩🇰🇪🇺
Tako mala drzava, a TAKO BOGATA. Svaka cast.
Rusija je uspjela u nemogucem iskreno. Od zemalja sa vise interesa, uspjela je spojiti sve zemlje NATO-a i EU u jednu zemlju sa jednim interesom. Sada funkcionisu bas kao jedno tijelo. Jos na to sve povecavaju ulaganje u vojnu tehnologiju za skoro 300 milijardi svi zajedno. Bravo Rusiji.
NATO/EU u punom smislu rijeci su sada jedno tijelo.
Kazu da nesto je trulo u drzavi Danskoj .
Tvoja mama?
Nije sjajno kao u Srbiji al živi se 😂😂😂😂🚜🚜🚜🚜