Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivio Yahja Sare
Sad će naši poskupiti cijene jer ne može tamo danski brod proći
Eno Huti se pravo nasekirali
Huti konkretno djeluju radi spasa naroda u Gazi.
Ansar Allah totalna dominacija. Očekivao sam da će Iran zaustaviti Hormuz, ali ispostavilo se da je zaključavanje Crvenog mora jednako pogubno po Zioniste i Zapad kao Hormuz. Sad moraju mjesecima kružiti cijelu Afriku da bi došli do odredišta. A USA neka baci jednu bombu na Yemen, ovi će ugasiti Aramco. Pa da vidimo onda podršku Izraelu...
Šta je tebi? Iskreno te pitam? Zasto toliko pratis šta se tamo dešava, a možda čak ne znaš šta se ovdje dešavalo prije trideset godina?
Jednostavno. Prestanite snabdijevati Zioni#te