Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos malo pa opet u trst po farmerke orginalne, a ne ove varteks sa greskom
puusite ga loojavciiiii nema nikud iz getoa :)
Ye.bem ti polumrtvog oca cetnickog vojvodu Gov.narija svetog. Smrdis na jeftinu rakiju i losu slaninu pa se od tebe nikakvo misljenje ne shvata ozbiljno.
Najbolja odluka je da svi dobiju liberalizaciju osim Bosnjaka,jer Hrvata ima duplo manje u BiH otkako imaju sahovnicu,ponadat se tako i sa Srbima
@ misljenje Vidi sta srbi rade po Svedskoj a jos nizu dobili vize. Sta ce tek raditi kad dobiju vize. Jadna Evropo kome ti dade vize. Zazalit ces!
A koj\' ćete kua u EU, ne treba njima tamo još idiota sa postratnim sindromom. Njima treba normalan svijet.
TO TANJA! HVALA TANJA.
rekli su da je samo pitanje dana kada ce se eu rasuti,raspasti,razjediniti itd. eu ne voli bosnu to znaju i ptice na grani eu na sejselskim ostrvima,to je ,ba,eurupa eu ne pomaze vec odmaze bosni cuj vize za 2 ili 3 miliona ljudi ne mogu da ukinu ,ionako ne bi svi isli u eu
RIJEČ \"STOKA\" JE UVREDA ZA PLEMENITE ŽIVOTINJE, AKO BI IH POREDILI SA SMRDLJIVIM I TAKOZVANIM \"SRBIMA\" KOJI SU UBILI NAVIJAČA TOULUSEA, INAČE FRANCUSKOG DRŽAVLJANINA!!! TAKOĐER, TAKOZVANI \"SRBI\" SU I FAŠISTI- HITLEROVCI, A JEDAN OD MNOGOBROJNIH DOKAZA FAŠISTIČKE TAKOZVANE \"SRPSKE NACIJE\" JESTE I SKANDIRANJE I VELIČANJE HITLERA I FAŠIZMA UOPŠTE. POGLEDAJTE SAMO OVAJ SNIMAK NA YOUTUBE, PA ĆETE VIDJETI KO JE KO NA BRDOVITOM BALKANU - OVO JE ISTINA: http://www.youtube.com/watch?v=q_MS6LNimDU OVO JE SAMO JEDAN U NIZU PRIMJERA FAŠIZMA U SRBIJI, A ŠTO JE OČIT DOKAZ DA JE SRBIJA FAŠISTIČKA KVAZI-DRŽAVA!!! FUUUUUUUJ, KOME EU HOĆE VIZE UKINUTI!!!
jedva cekam da nam ukinu vize pa da vidim ko ce to gdje putovati. Al eto bilo bi ljepo da nam ukinu cisto da prividno dobijemo osjecaj da smo dio necega
A ŠTA JE TO SMRDIJA - SRBIJICA ISPUNILA?? SAD ĆE MLADIĆ I OSTALI GENOCIDAŠI SLOBODNO KRSTARITI EUROPOM SA PARAMA KOJE SU POPLJAČKALI!!! EUROPA JE KYRVA, A I OVA TANJA SE FOL ZALAŽE ZA BIH, A ZNA SE DA SU ČETNICI ZAKOČILI SVE PROCESE OKO LIBERALIZACIJE VIZNOG REŽIMA, ONDA KAD JE KYRAVA EU PRIHVATILA NEPOSTOJEĆU \"REFORMU\" POLICIJE BOSNE I HERCEGOVINE.
stvarno... ne zna se kojij e veci sljam djeces tu stooku pustiti u evropu, pa nisu normalni ako to dozvole alaham`
na.pu.shi se ti runjaka sa sh.upka... j.e.b.e.m. te u misljenje tvoje....maj.maune jedan nacionalisticki!!!!
ukinu li vize za baliye i siftare zazalit ce a nece dugo cekati. to bi zaista bila najgluplja odluka ove unije od njenog postanka.