Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JAKAKO
Ma jah, bitno je da je Bakir veći Turčin nego Dodo Rus.
Hvala Turskoj što i na ovaj način poštuju državnost Bosne i Hercegovine.
I na ovaj nacin, kao sto su je postovali i 500 godina.
Da, kao što su poštovali 500 godina srpske prabakice :)
Jedna si Jedina Bosna i Hercegovina. Sretan praznik BiH!!!
??
olga je u pravu. ja sam bosanac hrvat i valjda i ja trebam da slavim Dan Drzavnosti svoje domovine koju volim. Nisu samo bosnjaci stanovnici ove drzave.
Vidi vidi sto se vlahadija aktivirala. Hej, nas se barem Turska sjeti, a vas Putin zaboravlja iako ste bacali pare na silne parade pa cak na istom danu vas pita da vratite pare za plin. hahahaha! Srbija ce uvijek biti kao ona mlada djevojka koja se zaljubila u nekog opasnog lika (Rusija), a taj lik zeli bolju koku koja tesko bilo koga pogleda (Ukrajinu).
E sad mi niste jasni...vas se bar Turska sjeti, a onda opet palamudite ovdje o bratstvu Srba i Turaka i kako vi niste Turci vec cistokrvni Bosnjaci koji nemaju ni dodirne tacke sa prljavim Turcima, vec to imaju samo Srbi? Ma hebo mene svako ako vi uopste znate ko su vam braca, ko ste i sta ste i dan danas. Hvala vam za sve ove trenutke plakanje od smjeha zbog vase sjajne istorije i prijateljstava sirom svijeta :)
musliman je muslimanu brat, bez obzira koje on nacije ili rase bio, je li ti sada jasno
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Fin gest, hvala im.
Turska - bratska drzava.
Vidi skutora i srbadije sto odma skacu. Koji kompleksi manjeg rasta. Turkiye <3
Haha vidi ovih srba Hercegovac92,i ovaj gradjaninxy što su se prepali Turaka,ne brini se,vratit će se možda oni da se prošire....Bosnu i Sandžak će ostaviti kao Saveznu državu,i zvat će se REPUBLIKA BOSNA
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Lijepo od nase bratske drzave :)
evo idealne teme gdje ce srbi sad raspaliti po nama i turcima...a klix ostavlja mogucnost da se pisu komentari
A nedaju da se komentariše Deen...