Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina istina je da je NATO dugo ček'o da reaguje...
NATO nije spaljivao djecu u električnim sporetima, silovao djevojčice...
UN je duzan ponistiti Dejtonski sporazu.Po Beckoj.. UNovoj konvenciji o Genocidu..svaki Sporazum.je nistavan ako sadrzi Genocid.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
70 dana NATA,a Sarajevo 4 godine, jadnici jadni
Na sve ovo NATO nije ubijao djecu kao vi monstrumi bolesni!
Kad u Srbiji prekrece sve murale Ratka Mladica i kad Vucica skinu i dođe neko normalan poput Zorana Dzindzica , ta Srbija ce biti nesto drugo...do tada, drzati vas na nišanu za svaki slucaj
Samo laz ,to je sve sto znate kada ucinite genocid nad komsijama i sad bi okretali ,lagali kao oni su to sami sebi ucinili... A da slucajno vi niste sebi to sami napravili ko zna ,od vas se svasta moze ocekivat...
Eto vidiš da postoji i istina osim srpske istine... Znaju svi dobro šta se tada događalo a isto tako znaju i ZAŠRO... Žali Božw onih koji nedužno stradaše a bilo jw sigurno i takvih... Kolateralna šteta kako se kaže...
A šta je to po vama istina? Jedina istina je da ste napali sve komšije sa oružjem koje su svi kupovali 50 godina, da ste počinili sve moguće ratne zločine uključujući i genocid te da je konačno civilizovani svijet kazao da je Dosta i odgovorio jezikom koji izgleda jedino razumijete. Na žalost to je trajalo samo 70 dana a trebalo je bar 4 godine jer se još uvijek niste opametili...
Da agresija kao sto su saveznici izvrsili agresiju na 3. Reich💩💩💩
Gadi mi se kako dio BiH reaguje i slavi i najmanji neuspjeh ,do juce clanicu iste zajednicke drzave.
Kad slusas Dacica i ostalu gebelsovsku propagandnu masineriju covjek bi rekao - eto NATO se dosadjivao pa malo napali Srbe jer ih mrze i ono toliko su im bitni. O tome sta je izazvalo tu reakciju se ne prica. Al hajd, po svemu sudeci na dobrom su putu da opet dobiju malo po usima.
A agresija na sve sto nije srpsko to ne bi rekao,jebo li te Milosevic i Vucic u paksu!!!!!
Zlo raditi a dobru se nadati.....Srpska politika.
Pa trebate se zapitati zasto je NATO reagocao i bombardivao vas. Dobro ste i prosli ...
Naravno da to nije bila Nato agresija na Sr Jugoslaviju. To je bio jedini nacin da se zaustavi pomahnitali Milosevic. Gospodo Srbijanci ako mislite da je Nato napao Srbiju onako sto im je bilo malo dosadno pa hajmo napasti nekoga, grdno se varate. Da vas je Bogdo napao 1991 mnogo bi zivota bilo spaseno. Kad ste iz Beograda ispracali tenkove i na njih bacali cvijece i mahali zastavama bili ste radosni. Sta ste mislili da ti tenkovi idu u Hrvatsku i Bosnu da tamo sade krompir.
I jos nesto. Nije vam bilo drago kad su vasi eroji poceli dolaziti kuci u kovcexima. A tek kad je poceo da vas mlati Nato u Bosni 1995 i kasnije 1999 kad je mlatio Srbiju 78 lijepih dana. Mi u Bosni smo tih dana pjevali svako vece kad polijecu avioni iz Aviana poznatu sevdalinku, ah meraka u veceri rane. I onda upalimo tv i gledamo bambusanje. Svaku ste granatu zasluzili. I bice opet ako Bog da.
AGRESIJA na AGRESORA Dacicu bili ste legitiman vojni cilj sto i dalje ste !
Trebao je savjet bezbjednosti rasparavljati o agresiji Srbje na Hrvatsku .BIH Jer je komplet naoružanje JNA dato srbima i komplet rukovodeči kadar bio na platnom spisku Srbije na čelu sa Ratkom MladičemMunicija i naoruženje redovno stizalo iz Srbije Samo na Srajevo su bacili 3.200.000 hiljada projektila.Odakle srbima rtoliko municijeDa je nisu kupili na Arizoni.
Istina da se cuje,hahahhaaahhahahahahahahhhahaa
Ko je lud da slusa dosadne Daciceve papagajske fraze.