Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemamo nuklearnog otpada al ostalog otpada i previse
"Izrael između 60 i 400 (nije utvrđeno)"?? Prije da je 400, od čega je 399 američkih, tako da ameri ipak imaju najviše nuklearki ;)
i u Turskoj su americke, sta si se prepo turcine
čuj izgubit atomsku bombu
Da... Jos jedan interesantan dogadjaj: 2007e godine u Americi je prilikom transporta krstarecih raketa napravljena greska, pa je 6 nuklearnih glava koje su bile na tim raketama (a koje su trebale ranije biti demontirane i skinute, a nisu zbog propusta u proceduri) Odlozeno na civilnom aerodromu bez ikakve zastite pored kojih je proslo puno civila. 36 Sati komanda americke vojske nije znala gdje im se nalai 6 razornih nuklearnih glava, sto je najgore, sam nestanak nije odmah ni primjecen.
Kao ogame
BOOkire pakas kupi nam nuklearnu da Him yebemo nanu😄
Sarajevski teroristi da imaju atomsku već bi uništili svjet
Ako pukne nije moja briga me.
RS, Dodik 49% HRHB, Čović 27,3% BOKO HARAM, Bakir 18,7% (Od tih 18,7% Arapi uzeli još 4%) KRAJINA, Babo 5%
rs je manji BH entitet a ovo cedo sto pises obrisi macku od rep pogledaj kartu BiH pa onda popis stanovnistva kad tad entiteti ce nestati i bice samo RBIH za sve narode koji zive u BiH.
Hocel to Traktorista....pazi se Naser
mi ovih problema nemamo ... kod nas na balkanu su već davno sve zatrovali osiromašenim uranijem i sad smo mirni
@CevapKita mislis amerika sa stacionisanim bazama u turskoj.
Помаже Бог браћо Срби и сестре Србкиње! Није био геноцид!
moj ti pomog'o
@KnjazMujo nije srBkinje nego srpkinje hebem te nepismena
PRIKAŽI ODGOVORE (5)