Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sa ovim nacistom su svi na gubitku, osim HDZ-a naravno, čije interese zastupa. 👊
Bošnjaci imaju amanet da se bore protiv apartheida i unište nejednakost vrijednosti glasova na etničko-vjerskoj osnovi koje je Schmidtov apartheid nametnuo. 1 čovjek = 1 glas. I svaki glas mora vrijediti jednako. Moramo se boriti za svoja prava kao i svi ostali ljudi u demokratijama.
I sada je jedan čovjek = jedan glas.
Više ne pomaže Heljp Bosnia!! Bošnjo je prokockao sve kredite kod Zapada jeftinim muljanjem, prevarama, Komšićima, Sebijama i Bakirovim pulenovima, a vi i dalje igrajte svoju igru i završit ćete u Otvorenom Balkanu ali bez Hrvata.
Razbit ćemo vas i jedne i druge. Ali polako. Sve svoji redoslijedom.
Kad je kod tebe sve naopako, jel kod tebe Ukrajina kriva sto je Rusija napada? Kad covjek tuce zenu jel ti kazes "ne tuce je dzaba"?
To je visoki predstavnik EU i njemu je šef Satler koji se sa Amerikancem Palmerom o svemu dogovore. Palmer donosi najviše geostrateških odluka za naš prostor.
Ovog vise niko ne ferma. Inzko je barem bio zabrinut. Ovaj je ocito lud.
U EU se izgleda sve svodi na vjersku pripadnost .Hrvatsku i Sloveniju primili hitno što su katolici ostali na čekanju ili nikada.
zasto se nijedan"novinar" ovdje nikada ne zapita - kako je moguce da je clan preds. Hrvata - osoba za kou nijedan hrvat nije glasovao? i onda hrabar i moralan covijek koji to pokusava da promijeni je problem ? pa jeste - za one koji zele vladati NAD drugima.
Koliko sam uspio skontati zaboli Njemačku k ita za kredibilitet na Zapadnom Balkanu
Znači u se i svoje kljuse Bošnjaci a to vam je preko reis-a poručio i bivši visoki predstavnik Intzko, da smo u očima drugih samo moneta za potkusurivanje i onda kaže nemoj okretati leđa americi i evropi, nemoj unapređivati odnose sa arapima i posebno turcima. ili npr sa Azerbejdžanom čiji predsjednik je danas u BiH i dolazi bez ikakvih uslovljavanja.
naravno da gubi..ako nemaju postene i kvalitetne ne moraju nam ni ovo slati
Njemačka nema vanjsku politiku. Ima marketing.
Najvjerovatnije ...
Šmitje najveća podvala i provala.
Naravno da DA.Njemacka se dala u obnavljanje NDH, nije dobro
Teško je reći da Njemačka može išta bitno izgubit u odnosima sa BiH.
bogme ti ko da si zaboravio 1. svjetski rat, eto. Pa vala i drugi. To megalomanstvo ih je skupo kostalo a i ovuda su se lomatali golemo, pocev od Ferdinanda pa nadalje.
Opet neki novinar koji zivi u svom balonu, gdje je Bosna bitan faktor u svijetu. Otidji bolan malo napolje na zrak, upoznaj malo svijeta
Ma dajte molim vas. Dok su svi prethodni visoki predstavnici harali po Bosnama i Hercegovinama, uništavali banku Hercegovačku tenkovima nametali vlade kako je SDA htio, mijenjali ustav na štetu nebošnjaka računali da je 5 trećina od 17 sve vam je bilo OK. Licemjeri
Šta se dešava s Konakovićem? Već danima se ne oglašava.