Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali da se ne zbunimo.I moj je dedo poginuo u Aušvicu...okliznuo se sa osmatračnice
Stvarno me nije briga za 300 000 židova a naročito kad vidimo svi šta oni rade palestincima danas.
po meni apsurd da mu se sudi za nesto sto nije uradio. kako je mogao podici glas kao knjigovodja kada bi i njega odmah po kratkom postupku streljali kao izdajicu. u vojsci postoji samo "razumijem" i "da". moralnu odgovornost osjeca sigurno jer je bio prisutan a nije mogao nista uraditi. nije zlocinac.
ruke ti se pozlatile
93 godine? Pa nema pravde. I kažu savjest, ovo ono, stres. Malo sutra.
"..priznao moralnu krivnju"..zato sto nije ubijao.. :)
..ovako nekako (ne)dođe pravda...toliko godina cekali...a evo takav je slucaj i sa zlocincima iz bivse Yuge...prije umru nego se (ne)osude
netrenbe mu suditi sada njemu je osuđeno svako naredno koljeno koje mu se rodi do jedno 30 koljena .....
Gospodin, prizna mroalnu odgovornost za nešto od prije toliko godina, mnoge naše vrle komšije ne priznaju ono što je bilo juče niti se osjećaju odgovornim.
Niti Izrael priznaje genocid nad Palestinom. Da hocemo docekati da svima posteno presudi..
@herceGovance92: A sto se mora cekati da neko drugi pocne? De pocnite vi, svi znaju da ste upravo vi najvise zlocina uradili u posljednih 200 godina na ovim prostorima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)