Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
현재의 일본은 1945년 포츠담 선언에 서명한 이후 1947년에 제정·시행된 법이 제정된 이래 일본은 입헌 군주제를 채택하고 있으며 상징적인 국가 원수 역할을 하는 천황과 국민의 선거를 통해 선출되는 참의원·중의원으로 구성되는 국회가 공존하고 &#51080
shahbaz.....tvoj smr.dlj.i-va mat.er te je izdr.k.ala
ja i? opet nas davite nebitnim informacija....dok nam OHR tajno razvaljuje zemlju
Uzas, \"Cunami došao do Kurilskih otoka\" ... pa ode gorivo u BiH na 2,85KM, cijena hrane za 35% i plate politicarima za 45%... :)
Жао ми Јапана и људи тамо. Природа је још једном показала да је она једини господар планете, и да све ствари може за двије секунде да доведе на своје мјесто.
Ti hrvati kmetovi su zivili u TITINOM sistemu u ilegali niko nije znao za njih ,pa mogu i dalje bolje ce im biti ,digli se na zadnje noge i pjene ko biva i oni nesto hoce .
-Ljulja se Planeta ,nemoze vise da izdrzi sta se sljama nakotilo na njoj,,Sto ne ravnja Srbiju sve ide tamo gdje netreba.
Lee Yakamoto mi bismo ti pomogli al ti ne pricas bosnjacki i bosanski. Takav je slucaj i sa Hrvatima (bosanskim katolicima) iz Hercegovine
ロシアの準備表明ロシア大統領は8.9度の壊滅的な地震と津波の力の影響を排除するために日本を支援することを確認します。.. S.O.S