Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim da ono na 4-toj slici drzi papire za razvod
Eto covjek dade mnogima ideju.Obuces jurisni prsluk,nek viri kakva zica iz njega.Beteriju od 9V ostavis da nehajno viri iz dzepa.Nema vise cekanja u redu za raznorazne dokumente,registracije vozila,novog Iphone-a.Ako te i uhapse kazes:Ma nesto radio doma oko struje.
Televisa presenta..
A zena se zigu s nekim drugim zagondjijom, upali Sky News uz rijeci: "Eki Seifa!".
...sinko, kad je viđo radu manojlović, mrak mu naoči pao...čujem, anofišali, da žena osvaja rvacku bolje od novosadsakog korpusa.
@commiemarshhal A sta je to novosadski korpus osvojio da nije izgubio? :)
...btw, imal ođe kaki bezbjednosni foreMzičar?...svemse čini neko sluša šta ja slušam :)) ...buba?...komšiluk? :))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Klixe izbrisali ste mi komentar o "uzimanju selfija" i ispravili gresku,mogu li barem petaka dobit za to? Ipak ih posteno zaradih. :)
@Lostframe Neće klix? :)
"It's just a prank brooo..."
Vidi ovog idiota na prvoj slici što se kezi!
na danasnjem vremenu uci u avion sa eksplozivnim prslukom je nemoguca misija na bilo kojoj kontroli aerodroma sirom svijeta i nije mi jasno kako je mogao da blefira tolike experte i specijalce kada je nivo osiguranja pojacan na max
Eh upravo ja to pricam godinama. Znaci bit je u tome sto nas zajebavaju. Kakvi sigurnosni sistemi, kakvi bakraci. To uopste ne postoji, ustvari postoji na papiru i onaj sto pihli u kamere na kojima se sto hiljada ljudi vrti svaki dan i trazi kakvog sa prslukom. A i on je preko stele dobio pos'o.
Vjerovatno je prevodilac izraz "take a selfie" preveo kao "smijući se uzima selfie". Klixe,ja cu za 500KM prevodit tekstove. :)
Pa i izgleda kao psihopata.