Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi samo znaju brukati muslimana u svijetu, za vrijeme rata u bosnu poslali hurme i knjige u kojima se pisalo kako treba ici u wc- u kojom nogom uci a kojom izaci jer je to sunet a vamo narod gine. a sada su najveci donatori,mentori i izvoznici religijiskog terorizma u svijetu. ali dolazi i njima kraj aBd. kaze se vlasti opstaje s nevjerstvom ali ne opstaje sa nepravdom.
ovi ko i Srbi brate... borba za opstanak na vlasti je svugdje ista...
To je samo dokaz i znak da je Saudijska Arabija globalna teroristička organizacija!
Stoko saudijska.
Saudijci se u ovom momentu ponašaju gore od Izraelaca, sramota za cijeli muslimanski svijet šta rade dole. Nadam se da će njihov narod da se probudi i smakne ove Saude sa trona, predugo već kuhaju po Bliskom Istoku.
Americka skola.
to kaze crveni krst, a sta kaze crveni polumjesec? :)
ljepoto idiotska deder malo iskoristi blagodeti interneta i slobodnom pristupu informacija i otkrij da je to jedna te ista organizacija.samo se zove drugačije i koristi drugi simbol u različitim djelovima svijeta da bi sprječili takav idiotluk koji i ti prosipaš. da humanitarnu organizaciju gledaš kroz religijsko/nacionalističku prizmu ... https://en.wikipedia.org/wiki/International_Red_Cross_and_Red_Crescent_Movement... haj malo čitaj, neće ti biti loše, obećavam.
odjebi. vidis li smijesak kretenu, sta se palis? usput, vidim da je tebi wiki glavni izvor informacija
PRIKAŽI ODGOVORE (5)