Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će NATO avijacija doći da ugasi požare, samo da zamjene napalm bombe sa vodenim balonima.
Crnogorci ne bi ugasili tri svećice na torti a da ugase požar. Kakva EU kakvi bakarači. Trba da zaseda EU parlament pa da odobri. Njima je jedina pomoć ako stane vetar i padne kiša.
Crnogorci gdje ste junacine bile od 92-95?
Srbi iskompleksirani sto nemaju more pale i prave stetu po HR i CG,a u Grckoj ubijaju ljude..
Zapalili Joke i Miraš..Dig se šjedi..
Milo gori idiot od naših... pa majku mu ima valjda Ruski centar u Nišu baš za takve situacije. Progutaj usrani ponos, uputi zahtjev magarče izgoriše ljudima kuće...
@MussaElTuffahija Pa onda će Rusi ispasti zlopamtila, što mu opet odgovara politički. Poenta je da naši političari trebaju raditi sve u njihovoj moći da pomognu narodu a da se prestanu zamarati globalnim dešavanjima.
ja se mogu kladiti da ovo pale Vučkovi agenti
Gori u BiH, gori u Hrvatskoj i Crnoj Gori jedino u Srbiji ne gori ništa ove požare 100 % podmeću komšije iz Srbije XD XD XD