Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cujem da ce i u Teheranu za Bozic otoriti dzamije za krscane.
@tutakameni.. Tutnemo tebi..
nos u guzicu
Bravo. Samo stoka ce ovo kritikovat.
hoce ko hoce 😬
svaka cast
Zar nije prakticnije i ljepse obavljati namaz u sopstvenoj kuci nego u kjafirskoj ustanovi ?!
svaka cast,hvala braci krscanima na ukazanoj pomoci I povjerenje,da ako Bog da bude ovakvih primejra sto vise I od svih religija,uvijek ba dobro pobijedi na kraju,smrt fasizmu!
Tokom Martha??
Ucite se svi iz bivse Jugoslavije na ovom.
Bozja kuca je Bozja kuca, sasvim obican i fin potez nikakav spektakl, a Bogu nije bitno gdje se molimo, mozes se i u svojoj sobi pomoliti, bitna je vjera u srcu i tvoj osobni odnos s Bogom i ponasanje prema drugim ljudima koje ne moze biti lose ako je Bog na prvom mjestu i ako ti je stalo da budes poseban u Bozjim ocima!
Lijep gest. Hvala
Lol, znaci treba im neki objekat samo da nije kuca da obavljaju namaz? Pa zar magicni nebeski ciko nije svugdje oko nas? Jel to vise alaha ima u crkvi nego kod kuce? 🤣
koji pacenici koji komentari tacno se vidi sloj propalica i sloj normalnih,,,kad ti svabo postane bolji od svog onda znaj da ti takvi u zivotu ne trebaju ,,,,
Vidi klavijatura u lijevom ćošku, ja bi ovdje Zenunovića doveo za Bajram da dar-mar napravi.
Merkelini strucnjaci. Vidim tecni pricaju njemacki.
Pravda, solidarnost, finansije, Deutschland Uber Alles
Sve je to isto kao i politika ha ya