Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"mora da su se g.uz.ile sa prdoslavnim sveštenicima \" Na BAJRAM tako druoj vjeri ??? Nisu ti ovo vijesti iz Gluhe Bukovice! P.S. A kako bi se proveli oni (nije bitno bili muskarci, zene ili bilo oboje) koji bi snimili slican muzicki spot sa dovama protiv BH Vlade recimo u Begovoj Dzamiji? Pomilovao bi ih rejs po glavi i halalio, a BH Vlada im oprostila?
pravo lice pravoslavnosotonistickog sektaskog ludila
Vidim da postoje budale koje ih podržavaju u komentarima. Žene su odavno previše sebi za pravo uzele vodeći se nekom umišljenom nedodirljivošću koju vide na tv-u, akoju im plasira feministička Amerika. Ovo je čista dikriminacija i maltretiranje na vjerskoj osnovi, video pokazuje te feministice kako vrijeđaju i ismijavaju običaje i Islama i Kršćanstva. Treba ih zatvoriti po 20 godina.
Traže milost od njihovog boga Putina
ako postupak ovih djevojaka u crkvi nije uzasan,vandalizam i bogohuljenje onda to nije ni ostavljanje svinjskih glava pred dzamijama....
Sve ok, to se ne smije raditi. Ali, 2,5 godine, heej !!! Ipak mislim da je najtezi prijestup to sto pomenuse nedodirljivog predsjednika. Bilo bi interesantno kako bi zakon reagovao da su Putina zamjenili sa nekim zapadnim politicarom.
Kad kler i predsjednik druguju, evo ovako onda bude. Kao i u Srbiji i BiH devedesetih, pa i danas, i kao nekad u Španiji za vrijeme Franka.., i kod nas za vrijeme Drugog svjetskog rata. Kler i predsjednik u istom krevetu.
Silber auf dem Kopf, Goldzähne, Bleigewichte um die Beine.
.................ah.................. ...........reče Bah............. .......pa pojede grah........ ....te prdne u prvi mah....
Treba ti je*at mamicu, ali svaki dan! Po 15 ljudi da se izreda! Jesil čuo konjino ograničena!
U Rusiji je na snazi Putinov režim već dugo godina,gotovo pa diktatura,samo uvijena u demokratsku oblandu
@qlface Ako su one zasluzile 10 godina onda si ti zasluzio 10 crnackih od 30 cm da ti istjeraju te komplekse i pokvarenost iz tebe gade. Glad i siromastvo ocito za tebe nisu dovoljan razlog i bezobzira koliko im glupa akcija bila prije bi takvog jada ko tebe zatvorio nego njih.
Oj razgulim im pi.ce one ofirne, mrtve drogerasice, a ovaj svijet jos bolesniji pa ih podrzava, nisam ni ja neki vjernik al ovo je prevazislo mjere.
ima vecih budala...prvi koji padaju na pamet si bih b@lije, poslije njih talibani, itd hihihihihihihi
Pravni sustav funckionira, huligani iza rešetaka. Čestitke Rusiji! Naravno da crkva ne može utjecati na puštanje kriminalaca iz zatvora, to bi bilo miješanje vjere i politike.