Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znate prevodit članke.
E mu mater u p bejem . I sam je dijete.
Za sve je ovo kriv Bakir Izetbegović i njegova SDA .
nikog mi nije zao od ovih tzv djevojcica. jer da je bio pravi biber dale bi mu i one stvari a ne samo slike gole
drkate na bibera
Djeca pustena i bez kontrole roditelja. Nije ni cudo sto gube nevinost sa 12
poslije se zale kako nema normalnog momka. pa normalno djevojke ako vas je jedan povalio svakom drugom ce biti isti cilj a vi mislite samo da vas je zavolio ;) zna se sta je dama da joj ne moze svako prici( ne mislim da je ufurana) ali da ne pusti da joj se svaki debil upucava
Da su ta 'moralna' djeca slala svoje slike pravom Dzasminu, bilo bi ok. Svi ce da okrive ovog pedofila a niko tu prevarenu djecu.
Da su ta 'moralna' djeca slala svoje slike pravom Dzasminu, bilo bi ok. Svi ce da okrive ovog pedofila a niko tu prevarenu djecu.
Dođi malo vamo da ti ga zabiberim.