Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanci duguju Zapadnoj hemisferi svoje zivote, jer da nisu one planine amunicije bombardovali, dokle bi cetalji rokali po sarajevu? jos 10 godina?
Sve se svodi na manipulisanje javnim mišljenjem - a to je već u sferi samokontrole.........
Dok je mir u svijetu - dok nema ratova i mržnje, dok se ne generira mržnja - saveznici i prijatelji DA ! Čim se počnu dešavati nepravedni ratovi savezništvo možete otpisati ali prijateljstvo nikada ne - jer će Vam uvjek prijatelj barem reći kada radite grešku.... Jer previše je moći koncetrisano u rukama a premalo kontrole da ta moć ne bude zloupotrebljena......
Treci entitet je odgovor na oduzimanje ovlasti zupanijama. Vratimo zupanijama ovlasti koje su dobile pa Daytonu i vratimo sve na Dayton i onda nema potrebe za trecim entitetom.
LOJAVI ,KAKO TI JE KEVA?...ZALI LI SE STO JOJ SE NE JAVLJAM?
zidovi i amerikanci uvijek stanu na put fasistima za nas bosance, zapamtite to
ma dajte ba neku jednostavniju vijest, prekomplikovano je ovo za tumacenje.
treci entitet je prica za cobane i neobrazovanu stoku !!
americki i zidovski saveznici! pustite talibane i socijaliste, oni samo nagovaraju narod da mrzimo nase najvaznije saveznike.